loading...

1 hét Sharm el Sheikh júniusban: repjegy + poggyász + 4*-os szállás + all-inclusive ellátás 149.105 Ft!

Utazás Sharm el Sheikh

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 149.105 Ft/fő

Időpont
2019. június 10-17.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Sharm el Sheikh retúrjegy: Turkish Airlines   
  • 🛏️ Szállás
    4*-os szálloda, all-inclusive ellátással, medencével, tengerparthoz nagyon közel

 

FOGLALÁS EGYBEN

 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban fedélzeti ellátás, kézi- és feladott poggyász is benne van!

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

 Repjegy és Szállásfoglalás bemutató: https://bit.ly/2DCzN70

Utazás Sharm el Sheikh – információ a helyről

A Sínai-félsziget legnagyobb települése a félsziget déli részén, Egyiptomban. A félsziget legdélibb pontján fekszik az Akabai-öböl szájánál.

Sarm es-Sejkbe főleg a búvárkodást és a tengert kedvelő turisták utaznak. Több városrésze is van a városnak, a legjelentősebb a Naama Bay és az Old Market (=régi piac). Naama Bay az újabb rész, tipikus turistacentrum, míg az Old Market a régi városrész. Mindkettő bővelkedik bazárokban és kávézókban. Több kikötővel rendelkezik a város, a legnagyobb a Travco Marina. A másik jelentős kikötő a Shark Baynél (Cápa-öböl) található. Sarm es-Sejkből buszjárat közlekedik Dahab városába, továbbá a fővárosba, Kairóba.

Itt található a világ második legnagyobb korallzátonya, így Sharm El Sheikh és Dahab térségének rendkívül változatos víz alatti élővilága, az idelátogatónak felejthetetlen emlékeket nyújtanak. Itt egész évben lehet buvárkodni 22 fok alá szinte soha nem megy a víz hömérséklete.

Magánútlevéllel, turista céllal beutazó állampolgárainak legfeljebb egyhónapos tartózkodásra jogosító vízumot vehetnek fel Egyiptom nemzetközi repülőterein 25 USD ellenében, vagy https://visa2egypt.gov.eg oldalon adhatják le online vízumkérelmüket. Kérjük, vigyázzanak arra, hogy csak a “.gov.eg” oldalon regisztráljanak, mert több pénzcsaló oldal is működik hasonló címmel.  

A legoptimálisabb látogatási időszak február vége és június, valamint szeptember és november között van.