loading...

4 éj Amman: repjegy és szállás reggelivel 47.615 Ft

Amman utazás februárban!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 47.615 Ft/fő

(Utazási ötlet 2 főre)

Időpont
2019. február 20-24.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Amman retúrjegy: Ryanair   
  • 🛏️ Szállás
    2*-os szálloda, reggelivel, belváros közelében, saját fürdővel

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Amman utazás- információ a városról

Ammán (másképp: Amman) Jordánia (teljes nevén Jordán Hasemita Királyság) fővárosa. A világ egyik legrégebbi, folyamatosan lakott városa, Jordánia közigazgatási és kereskedelmi központja.

Ammán Jordánia északnyugati dombos területéin fekszik, 38 kilométerre a Jordán folyótól, az Arab-félsziget sivatagos területeinek peremén. A város eredetileg hét dombra épült, de területe jelenleg tizenkilenc dombot foglal magába. A város fő tartományai ezen hegyek alapján nyerték el nevüket. 

A mai Ammán területe már az újkőkorszakban, időszámításunk előtt nagyjából 8500-ban lakott volt. Az első írásos dokumentumok Kr.e. 1200-ban Rabbath-Ammon néven említik, mint az ammonita királyság fővárosát. Fénykorát Traianus római császár idején, Philadelphia (Filadelfia) néven élte, amikor az Arabia provincia része volt. Ebből a korból megmaradt a fórum és a színház. Ebben az időben része volt Tíz Város nevű szövetségnek. A 8. században az Abbászida Kalifátus része lett. 1949 óta a független Jordánia fővárosa.

Egy Amann utazás nem teljes a híres Petra város meglátogatása nélkül! Ha Jordániában járunk, mindenképp látogassunk el oda!

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!