loading...

Ausztrália Londonból poggyásszal csak 144.935 Ft

Ausztrália utazás Londonból szuperolcsó áron!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár! 

Időpont
2019. 

✈️ Repülőjárat
London ↹ Sydney retúrjegy: 144.935 Ft/fő

Repjegy Foglalás

Poggyászinformáció

Az árban fedélzeti ellátás, kézi- és feladott poggyász is benne van!

 

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink 

 

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Ausztrália utazás – információ az országról

Ausztrália (angolul: Australia), hivatalos nevén az Ausztrál Államszövetség független királyság, mely az ausztrál kontinenst, Tasmania szigetét és számos kisebb szigetet foglal magába. Területe alapján a világ hatodik legnagyobb országa. Északról Pápua Új-Guinea, Indonézia és Kelet-Timor; északkelet felől a Salamon-szigetek és Vanuatu; délkelet felől pedig Új-Zéland határolja tengeren. Fővárosa Canberra, és legnagyobb városa Sydney. Az ország a hatodik legnagyobb területű ország a Földön; az egyetlen olyan, amely egy egész kontinensre kiterjed, emellett Ausztrália és Óceánia legnagyobb országa.

Ausztrália éghajlatát jelentős mértékben befolyásolják az óceáni áramlatok, amelyek összefüggésbe hozhatóak az időszakos szárazsággal, valamint trópusi alacsony légnyomású ciklonok fordulnak elő időszakosan a kontinens északi részén. Ezen tényezők okozzák az évről évre visszatérő esős időszakokat. Az ország északi részének túlnyomó része trópusi éghajlattal bír, ahol főleg a nyári monszun idején hullik csapadék. Nyugat-Ausztrália délnyugati részén Mediterrán éghajlat uralkodik. A délkeleti országrész mérsékelt éghajlatú. Mivel a déli féltekén fekszik ezért az évszakok fordítottak. Emiatt egy Ausztrália utazás télen tökéletes!

Információ Sydney-ről

Sydney (ejtsd: szidni), Ausztrália legnagyobb városa, Új-Dél-Wales állam fővárosa. Ausztrália délkeleti részén, a Tasman-tengernél található.

Sydney nagyon kiépített város, rengeteg nyitott tér, számos park található meg benne, és a város azon kevés városok közé tartozik, ahol a hajózás fontos része a közlekedésnek, mert jelentős vízi utak is ki vannak építve.

Sydney Ausztrália kulturális központja, hiszen sok szép és nemzetközileg elismert múzeum és galéria található itt, ilyen például az Új Dél Wales-i Művészeti Múzeum, a Kortárs Művészeti Múzeum, a Kínai Kortárs Művészeti Múzeum, a Sydney Múzeum és az Iparművészeti és Tudományos Múzeum. Ezek elsősorban a belváros területén találhatók.

Információ Melbourne-ről

Melbourne Victoria állam fővárosa, Ausztrália és Óceánia második legnagyobb városa.

A város 4 részre bontható. Üzleti központja a Collins street, itt találhatók a bevásárlóközpontok, keletre a parlamenti negyed, déli részen a művészek „otthona”, illetve a Swanston Street negyed, ahol a városháza, és más jelentős középület található. Innen a gépjárműforgalom is ki van tiltva. Mindezt igazán széppé a sok park és kert teszi, amelyek jelentős területeket foglalnak el a város központjában is.