loading...

5 nap Bologna augusztusban repjegy+szállás reggelivel 39.265 Ft

Bologna utazás augusztusban repjegy infó és szállás infó reggelivel

Időpont

2019.08.27-31

Az utazás ára:  39.265 Ft/fő  (2 fő esetén)

Repülőjárat

Budapest – Bologna retúrjegy:  WizzAir 13.480 Ft/fő, Tagságival: 7.890 Ft/fő

 

Wizzair Repjegy Foglalás

Szállás

Kedvező árú szállás reggelivel: 62.750 Ft / 2 fő / 4 éj

Tovább a szálláshoz 

Drágább szállás reggelivel, lakosztály: 129.760 Ft / 2 fő / 4 éj

Tovább a szálláshoz 

–––––––––––––––––––––––––

TravelHunter közösség és utazási ajánlatok

A TravelHunter csoport az utazás, ajánlatok, szabadidő, szórakozás, és a hozzátartozó szolgáltatások, eszközök, lehetőségek megjelenésére jött létre. Köszöntünk mindenkit az új Élménymegosztó…


Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

–––––––––––––––––––––––

Bologna utazás augusztusban, látnivalók

Bologna Észak – Olaszország egyik legnagyobb települése, mely a nagyvárosi metropoliszok szívében helyezkedik el. Az ősi egyetemi város több ezer diáknak ad otthont, akik a város kulturális és társadalmi életét gazdagítják. Bologna azonban nem csupán oktatási, hanem történelmi és művészeti központként is funkcionál. Híres tornyok ás árkádok, antik épületek és templomok bukkannak fel lépten-nyomon, különféle gazdasági és politikai intézményekkel keveredve. 2006-ban az UNESCO nem véletlenül díjazta a „zene városát”, hiszen gyökerei mélyen a zenei hagyományokba kapaszkodnak, ezenkívül pedig oly szilárd kötelezettségvállalást tudhat magáénak, mellyel a rasszizmus ellen is felveszi a harcot.

A város híres szülöttei között találhatjuk XIV. Benedek pápát, Luigi Galvani orvost, fiziológust; Guglielmo Marconi feltalálót, valamint Alex Zanardi autóversenyzőt is.

Bologna messze híres kulináris élvezeteiről és hagyományairól. A legismertebb közülük az úgynevezett bolognai mártás, mely hazánkban is nagy népszerűségre tett szert, összetevőit azonban korántsem olyan alapanyagok alkotják, melyek a híres olasz város szakácsmestereinek konyhai rejtelmeibe engednének betekintést. Érdemes hát személyesen is meggyőződnünk Bologna igazi mártásáról, mely páratlan élményt nyújt minden életélvező számára. A tortellini, a füstölt hús, a mortadella, sőt a Szent József napján felszolgált lekvárral ízesített ravioli aprósütemények is mind-mind csalogatón kacsintanak felénk.

Bologna télen-nyáron egyaránt tud meglepetéssel szolgálni, érdemes hát felkeresni utcáit, tereit és üzleteit. Kóstoljon bele az olasz élet zamatába, és élvezze az olasz város üdítő mindennapjait!

[happyforms id=”15248″ /]

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Toszkána bemutatása

 

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a szolgáltató joga szerint!