loading...

5n/4 éj Eilat: repjegy és 3*-os szállás reggelivel, medencével 75.604 Ft

Eilat utazás- Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára:  75.604 Ft/fő

Időpont
2019.03.02-03.06

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Eilat retúrjegy 
  • 🛏️ Szállás
    La Playa Plus ***, reggelivel és medencével

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!
Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Eilat utazás

Eilat a Vörös-tenger északi részén fekvő, kedvelt izraeli üdülőhely. A kikötőváros, amelyet 1949-ben alapítottak nevét szokás Elat-nak is írni. Alapítását megelőzően csak egy rendőrőrs volt itt, de miután megalapították, és 1964-ben a kikötő is megépült, gyors fejlődésnek indult.

Manapság leginkább arról híres, hogy számos luxushotel található a városban a sétálóutcák és az üzletek között, 11 km-es strandja csábítja ide leginkább a turistákat. A pihenni vágyók szinte egész évben élvezhetik a meleg napsütés Elatban a téli hónapokat kivéve. Decembertől februárig nagyobb valószínűséggel eshet eső (bár akkor sem sok, és az átlagos hőmérséklet is 15-17 fok csak, de áprilistól novemberig nyári meleg fogadja az ide látogató turistákat.

Akik megunják a tengerparti pihenést több program közül is választhatnak. Akár tevegelhetnek a sivatagban is, vagy felkereshetik a víz alatti obszervatóriumot is, amely páratlanul mutatja be a tenger élővilágát. Érdemes egy túrát csinálni a Timna Völgy parkba, ahol számos érdekes geológiai képződményt, és a már bezárt rézbányákat lehet megtekinteni. Ugyancsak érdemes elmenni a Delfin zátonyhoz, ahol együtt lehet úszni és búvárkodni a delfinekkel.

Időjárás

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink  

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!