loading...

5 nap Faro: repjegy Bécsből és 5 csillagos szállás, medencével: 48.409 Ft

Faro utazás- Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 48.409 Ft/fő

Időpont
2019. március 17-21.

Mit tartalmaz az ár?

    • ✈️ Repülőjárat
      Bécs ↹ Faro retúrjegy: Laudamotion  
    • 🛏️ Szállás
      5*-os apartman Olhaoban, tengerpart mellett,medencével,  önellátó

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció:

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Faro Utazás

Portugália vezető tengerparti nyaralóhelye a 40 000 lakosú Faro, mely Portugália kontinentális részének legdélebbre fekvő városa és egyben  Algarve tartomány központja. Faro központi része nagyon emberi léptékű, ahol számtalan utca el van zárva a közlekedés elől. Faro már a rómaiak idejében is jenetős település volt, a Ria Formosa lagúna közelsége és kikötője miatt.  Faro széles lagúna partjára épült, mocsarak és sós-szikes síkságok övezik. Faro 10 km-re van a hatalmas strandtól, melynek homokos szigetei az ár-apálynak megfelelően hol eltűnnek, hol előbukkannak.

Faro látnivalói

A turisták nagy része a remek strandok miatt érkezik a városba, melyek Faroban és környékén találhatóak. Számos busz és hajó szállítja a látogatókat a Farotól néhány kilométerre található strandokra és üdülőtelepekre. Faro leghíresebb strandja a a Praia de Faro.
Faro másik kedvelt és sokak által látogatott része a kikötő, ahol a luxusjachtok mellett számos vízparti kávézót találunk.
A kikötőn túl a látványos óváros (Centro Historico) található, ahol Faro nevezetességeinek nagyrésze látható.
Faro régi és modern látnivalói sűrűn sorakoznak annak ellenére, hogy a nagy 1755-ös földrengés sok fontos épületet elpusztított.
Faróban kevés múzeum található, de ezek megtekintését mindeképpen ajánljuk azoknak, akiknek ideje engedi. Érdemes felkeresni a Városi Régészeti Múzeumot (Museu Municipal de Faro), a Tengerészeti Múzeumot (Museu Maritimo) és a híres Algarve Régió Múzeumot (Museu Regional Do Algarve).

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink  

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!