loading...

1 hét Fuerteventura: repjegy Bécsből és apartman 71.730 Ft

Fuerteventura utazás Bécsből remek áron!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 71.730 Ft/fő

(Utazási ötlet 2 főre)

Időpont
2019. március 19-26.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Bécs ↹ Fuerteventura retúrjegy: Eurowings   
  • 🛏️ Szállás
    Apartman reptér és főváros között, medencével, tengerparttól nem messze

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db nagy kézipoggyász van!

 

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Fuerteventura utazás – információ a szigetről

Fuerteventura spanyol sziget az Atlanti-óceánban, a Kanári-szigetek második legnagyobb tagja 1660 km²-ével. Azért kapta az Öreg sziget becenevet, mert valaha volt hegységei mára erősen lekoptak – legmagasabb pontja mindössze 724 m-re emelkedik a tenger színe fölé. A nevet indokolja az is, hogy a sziget székhelye, Puerto del Rosario a szigetcsoport legrégibb spanyol települése. A hosszú, ámde igen keskeny sziget 70 km hosszú partját különösen finom homok borítja. Kedvelt turistacélpont, ezért egy Fuerteventura utazás a Kanári-szigetek közül remek választás!

A hosszú és napsütéssel teli napok, az erős szél és a két métert is elérő hullámoknak köszönhetően a szigetek gazdag lehetőségeket kínál a szörf és a kitesurf szerelmeseinek.

Az örök tavasz szigetének hívják: a leghidegebb hónapokban, december és április között is 21-23 °C körül vannak a napi átlagos legmagasabb hőmérsékletek, és napsütésben ekkor sincs hiány. A legmelegebb, augusztusi hónapra pedig a magyarországi hőségnél is átlagban 2 °C-al magasabb hőmérséklet jellemző. Fuerteventura jelentése “erős szelek”, tehát erre is fel kell készülni.

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!