loading...

Hurghada 7 nap: repjegy poggyásszal és 5*-os all-inclusive szálloda 155.880 Ft

Hurghada utazás júniusban: 7 nap, repjegy poggyásszal és 5*-os resort-szálloda all-inclusive ellátással 155.880 Ft!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 155.880 Ft/fő

Időpont
2019. június 7-15.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Hurghada retúrjegy: Turkish Airlines   
  • 🛏️ Szállás
    5*-os resort szálloda, all-inclusive ellátással, medencével, tengerpart mellett

 

FOGLALÁS EGYBEN

 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció – Hurghada utazás

Az árban fedélzeti ellátás, kézi- és feladott poggyász is benne van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink 

Foglaláshoz segítség 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Hurghada utazás – információ a városról

El-Gurdaka (angolosan Hurghada) egyiptomi üdülőváros a Vörös-tenger partján. Kairótól, a fővárostól körülbelül 450 km-re délkeletre fekszik. Korallzátonyairól is ismert. El-Gurdakából át lehet hajózni a környező kis szigetekre is; ezek közül a legismertebb a Giftun-sziget. Hurghadaként szokták emlegetni El-Gounát és a Makadi-öblöt is, talán azért, mert mindkettőhöz a hurghadai járattal lehet eljutni.

El-Gouna közigazgatásilag el-Gurdakához tartozik, de a központtól körülbelül 30 km-re északra található. A városrész névadói a Vörös-tenger lagúnái. Kerthelyiségek, nemzetközi éttermek, bárok, kávézók, bazárok, valamint egy nagy méretű, 18 lyukú golfpálya található itt. A mesterségesen mélyített lagúnák körül keleti stílusban épült szállodák sorakoznak. 

Kulturális szemponból a legérdekesebb városrész Dahar. A forgalmas, sátorokkal, bazárral és üzletekkel tarkított utcák szuvenírvásárlásra tökéletesek.

A pihenés mellett még valami vonzza a turistákat: a búvárkodás. A tenger vize ugyanis olyan átlátszó, hogy már a felszínről már egy búvármaszk és légzőcső segítségével is fantasztikus látvány tárul a vállalkozó kedvűek szeme elé. 

Időjárása melegnek mondható, kivétel az igazi nyár 3 hónapja (június-július-augusztus), amikor nagyon magas a hőmérséklet főleg európaiaknak. víz hőmérséklete az év bármely részén alkalmas fürdésre, búvárkodásra. A víz hőmérséklete nyáron 27 fok körüli , ám november-április között az európaiak számára hűvősebb lehet, kb. 21-23 fokos. Egy Hurghada utazás talán tavasz végén és az ősz első felében a legalkalmasabb.

Hurghada utazás – vízum Egyiptomba

Magánútlevéllel, turista céllal beutazó állampolgárainak legfeljebb egyhónapos tartózkodásra jogosító vízumot vehetnek fel Egyiptom nemzetközi repülőterein 25 USD ellenében, vagy https://visa2egypt.gov.eg oldalon adhatják le online vízumkérelmüket. Kérjük, vigyázzanak arra, hogy csak a “.gov.eg” oldalon regisztráljanak, mert több pénzcsaló oldal is működik hasonló címmel. (Konzuli tájékoztatásból idézve.)