loading...

5 nap ibiza: repjegy Bécsből és 3*-os apartman 52.705 Ft

Ibiza utazás május közepén remek áron!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 52.705 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019. május 19-24.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Bécs ↹ Ibiza retúrjegy: Laudamotion   
  • 🛏️ Szállás
    3*-os apartman San Antonio-ban, tengerparthoz közel, medencével

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Ibiza kisokos 

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Ibiza utazás – információ

Ibiza (katalánul: Eivissa [əj’vi.sə], spanyolul: Ibiza [iˈβ̞i.θa]) spanyol sziget. Fővárosa Eivissa (sp.Ibiza). Két jelentősebb város a szigeten San Antoni de Portmany és Santa Eulària des Riu. Ibiza szigete leginkább legendás, és igen vad éjszakai élete miatt ismert, a sziget a fiatalok kedvencének számít.

A Földközi-tengeren fekszik, a Baleárok (Comunidad Autónoma de las Islas Baleares), és azon belül a Pityúzok (Pitiusas) részeként.

75 km-re keletre helyezkedik el az Ibériai-félszigettől, szemben a Costa Blancán található Deniával, 140 km-re délnyugatra Mallorca szigetétől és 3 km-re északra Formenterától. Ha Ibizán vagyunk, Formenterára mindenképp látogassunk el, nagyon szép kis sziget!

A csendesebb nyaralás keresők nyugodtabb, családbarát településeket is találhatnak a szigeten, ahogy a zsúfolt strandokon kívül csak gyalogosan megközelíthető, háboríthatatlan kis öblök is vannak. Ibiza több, mint csak egy bulisziget, ezért egy Ibiza utazás remek úticél Európán belül!

Ibizát gyakran hívják “Fehér szigetnek” a tengerpart fantasztikus homokja, jellegzetes, hófehérre festett középkori hangulatú házai, és szűk kis utcácskái miatt.

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!