loading...

1 hét Ibiza: repjegy Bécsből és 3*-os apartman csak 57.940 Ft

 

Ibiza utazás május végén!- Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 57.940 Ft/fő

Időpont
2019. május 22-29.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Bécsudapest ↹ Ibiza retúrjegy: 
  • 🛏️ Szállás
    3*-os apartman San Antonio-ban, medencével, remek kilátással

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Ibiza látnivalók  

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Időjárás

Ibiza utazás – információ

Ibiza (katalánul: Eivissa [əj’vi.sə], spanyolul: Ibiza [iˈβ̞i.θa]) spanyol sziget. Fővárosa Eivissa (sp.Ibiza). Két jelentősebb város a szigeten San Antoni de Portmany és Santa Eulària des Riu. Ibiza szigete leginkább legendás, és igen vad éjszakai élete miatt ismert, a sziget a fiatalok kedvencének számít.

A Földközi-tengeren fekszik, a Baleárok (Comunidad Autónoma de las Islas Baleares), és azon belül a Pityúzok (Pitiusas) részeként.

75 km-re keletre helyezkedik el az Ibériai-félszigettől, szemben a Costa Blancán található Deniával, 140 km-re délnyugatra Mallorca szigetétől és 3 km-re északra Formenterától.

A csendesebb nyaralás keresők nyugodtabb, családbarát településeket is találhatnak a szigeten, ahogy a zsúfolt strandokon kívül csak gyalogosan megközelíthető, háboríthatatlan kis öblök is vannak. Ibiza több, mint csak egy bulisziget, ezért egy Ibiza utazás remek úticél Európán belül!

Ibizát gyakran hívják “Fehér szigetnek” a tengerpart fantasztikus homokja, jellegzetes, hófehérre festett középkori hangulatú házai, és szűk kis utcácskái miatt.

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!