loading...

10 nap Krabi+1 nap Doha: repjegy és 3*-os szállás reggelivel 192.023 Ft, Qatar Airwaysel

Krabi utazás
Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 192.023 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019. március 11-22.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Krabi retúrjegy: Qatar Airways + 1 éjszaka Dohában, ingyenes szállással 

Qatar repjegy foglalása

Itt válaszd ki Március 11-et indulásnak és Március 22-őt visszaútnak 

Ingyen szállás Dohában, bemutató

  • 🛏️ Szállás
    3*-os szálloda, reggelivel, tengerpart mellett Krabi városban

Szállás, tengerpart mellett, reggelivel  
–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász és 1 db  feladott bőrönd és fedélzeti ellátás van!
–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

+Qatar, Ingyen szállás Dohában

–––––––––––––––––––––––––––
Krabi utazás – információ

Krabi

A Thaiföld keleti partján fekvő városról, bár egyre ismertebb és kedveltebb a turisták körében, elmondhatjuk, hogy sikerült megőriznie a valamikori csodás látványát. Ahogy megérkezünk, azonnal szembetűnnek a hatalmas karszt falak, mely sokakat a hegymászásra és kikapcsolódásra ösztönöz, de az azúrkék tenger is folyamatos csábítást jelent a turisták számára.

Leginkább a sportot kedvelők körében népszerű Krabi, hisz csodálatos lehetőségek vannak a hegymászásra, de kitűnő a hely búvárkodásra valamint kajakozásra is. A városban rengeteg helyen lehet bérelni sporteszközöket hihetetlenül olcsón, így aki csak kipróbálni szeretné a különböző sportokat, annak is adott a lehetőség. Krabiról érdemes megjegyezni, hogy a többi thaiföldi városhoz, nyaralóhelyhez képest kifejezetten olcsónak mondható úgy a szállások, mint a szórakozási lehetőségek terén.

Ha Krabin járunk, érdemes a közelben fekvő félszigetre is ellátogatni, hisz igazi különlegességben lehet részünk. Bár a félsziget alig félóra alatt körbejárható, mégis annak két fele teljesen különbözik egymástól. Míg az egyik részen csodálatos fehér homok vár, ahol szinte vétek kihagyni a naplementét, addig a másik részen abszolút nem lehet fürdeni, de a mangrovék kárpótolnak mindenért.

A várost valamint környezetét próbálják megtartani paradicsomi állapotban, pont ezért jelen pillanatban még nagyon korlátozott létszámban fogadnak turistákat. Ennek is köszönhető, hogy még viszonylag nyugodt, csendes nyaralóhelynek számít.

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!