loading...

1 hét Lanzarote: repjegy Bécsből és apartman 82.930 Ft

Lanzarote utazás tavasz elején!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 82.930 Ft/fő

(Utazási ötlet 2 főre)

Időpont
2019. március 12-19.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Bécs ↹ Lanzarote retúrjegy: Laudamotion   
  • 🛏️ Szállás
    3*-os apartman, medencével, tengerparttól nem messze, vízipark közelében

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Lanzarote utazás – információ a szigetről

Lanzarote a Kanári-szigetek hét nagy szigete közül a legkeletibb, legészakibb és egyúttal a legidősebb. Lakossága mintegy 125 ezer fő, székhelye 1852 óta Arrecife.

A 846 km² területű sziget hossza 60 km, szélessége 12 km. Partvonala 213 km, ebből strandolásra alkalmas 16,5 km (homokos 10 km), a többi sziklás.

Központi tájait csaknem 300 tűzhányó teszi változatossá. A völgyek és sziklás rögök száraz, sivatagos tájait csak néhány farmer pálmaligete vagy citrusültetvénye szakítja meg. Az alacsony sziget északi csücske közelében helyezkednek el a Chinijo-szigetek, vagyis La Graciosa, Alegranza, Montaña Clara, Roque del Este és Roque del Oeste.

A rengeteg tűzhányónak köszönhetően a sziget felszíne erősen tagolt. Az utolsó vulkánkitörés 1824-ben volt. Nemcsak domborzati formái különlegesek, de élővilága is – ezek védelmére hozták létre a Timanfaya Nemzeti Parkot.

Lanzarote a Kanári-szigetek misztikus vulkáni szigete. A hosszú aranyhomokos tengerpartok, fekete homokos kis öblök, az óceánba omló, vulkáni szirtek, a kristálytiszta kék óceán lélegzetelállító kontrasztja a vulkánkitörések által formált sziget füstölgő krátereivel és lávafolyamival mindenkit lenyűgöznek. Egy Lanzarote utazás az év bármely időszakában kellemes pihenést nyújt!

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!