loading...

4 éj London: repjegy és 3*-os szállás 53.410 Ft

London utazás: hosszú hétvégézés tavasszal! 

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 53.410 Ft/fő

(Utazási ötlet 2 főre)

Időpont
2019. március 7-11.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ London retúrjegy: Ryanair   
  • 🛏️ Szállás
    3*-os szálloda a Kensington Park közelében, metróhoz közel

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

London kisokos  

Ingyenes látnivalók Londonban 

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

London utazás – információ

London az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, a legnagyobb városi terület az Egyesült Királyságban és az Európai Unióban, Európában Moszkva után a legnépesebb város, amely a Temze folyó két partján terül el. A története egészen az alapító rómaiakig nyúlik vissza, akik a várost Londiniumnak nevezték. A középkor emlékeit a város központjában található City of London őrzi, a mai London e köré épült ki. London a világ egyik leglátogatottabb városai közé tartozik, évente kb. 27 millió turista választja úticéljául. Nemhiába kötelező út egy London utazás.

Londonban több világörökségi helyszín található. Ezek többek között a Tower of London, a Kew Gardens, a Westminster-palota és a Westminsteri apátság, valamint Greenwich, ami nevezetességét a csillagvizsgálójának köszönheti, és annak, hogy itt halad át a „greenwichi délkör”, ami a zónaidő valamint a földrajzi hosszúsági körök számításának hagyományos alapja. Más híres nevezetessége a városnak a Buckingham-palota, a London Eye, a Tower Bridge, a Piccadilly Circus, a Trafalgar tér, a Szent Pál Székesegyház és a Wembley Stadion is. London otthont ad számos nevezetes múzeumnak, galériának, könyvtárnak és egyéb kulturális intézménynek, többek között a British Museumnak, a National Gallerynek és több mint negyven színháznak. 

 

Az utazási ötlet 2 főre van megszerkesztve, ettől eltérő esetet jelezzük a cikkben! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!