loading...

 London utazás 

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára:  72.158 Ft/fő

Időpont
2019.03.07-03-12

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹  London retúrjegy   + kézipoggyász
  • 🛏️ Szállás
    Norfolk Plaza 3*

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Időjárás

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

London utazás- Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

London látnivalók, közlekedés, térkép  

London

Az Egyesült Királyság, azon belül is Anglia fővárosa, világszintű oktatási, kereskedelmi, szórakoztatóipari, kutatási és fejlesztési, szórakoztatóipari, turisztikai, közlekedési és divatközpont: ez London, az Európai Unió legnagyobb területtel rendelkező városa.

London területéről az ókori római kor előttről kevés lelet maradt ránk. A várost a rómaiak alapították az akkori Britannia provincia fővárosaként azt követően, hogy Claudius császár az I. században meghódította a mai Anglia jelentős részét. A Római Birodalom bukása után a várost elhagyták a rómaiak és csak a IX–X. század környékén népesült be újra. Ezt követően gyorsan növekedésnek indult, hamarosan magába olvasztotta a közeli Westminstert, majd a következő évszázadok során a környező kisvárosokat és falvakat is.

A XVI. századtól főváros, arculatát az elmúlt száz év során a legjelentősebb mértékben a német bombázások szabták át. Az ekkor elpusztult területek az 1950-es és 1970-es évek között épültek újra a legváltozatosabb stílusokban, ezért London mai városképe nem egységes építészeti szempontból.

A városban elképesztően sok népcsoport él, London területén 300 különböző nyelvet beszélnek. Számos helyszínt a világörökség részének nyilvánítottak, ide tartozik például a Tower of London, a Westminster-palota, a Westminster apátság, Greenwich vagy éppen a Királyi Botanikus Kert.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!