8 nap egy Maldív resort-szigeten: repjegy poggyásszal és teljes ellátás 622.805 Ft

Maldív-szigetek utazás tényleg a luxusban! 5*-os resortszállás és a hidroplán ára is benne van!

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár! 

Időpont

2019. április 6-14.

✈️ Repülőjárat

Budapest – Malé retúrjegy: 200.755 Ft/fő  (Emirates)

Repjegy Foglalás

🛏️ Szállás

5*-os resortszigeten szoba, teljes ellátással, remek értékeléssel (minden adó benne van): 422.050 Ft/fő

Szállás foglalás 

–––––––––––––––––––––––––––

Egyéb információ

A sziget hidroplánnal közelíthető meg. Az árban benne van az oda-vissza út Malé-ből. A szállásnak jelezni kell ennek igénybevételét!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban fedélzeti ellátás, kézi- és feladott poggyász is benne van!

 

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

 

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Maldív-szigetek utazás – információ

A Maldív Köztársaság egy szigetország az Indiai-óceánon, India délnyugati csücskénél. A szigetország 26 atollból, 1192 szigetből áll, amelyből kb. 200 lakott, további 87 a turisták részére fenntartott hely.

A szigetvilágot Marco Polo az Indiai-óceán virága névre keresztelte. A szigetek nem emelkednek 2,5 méternél magasabbra a tengerből, és egyikük területe sem nagyobb 13 km²-nél.

A szigeteken – elhelyezkedésüknek megfelelően – trópusi éghajlat uralkodik. A hőmérséklet többnyire csak éjszaka csökken 25 °C alá. Az időjárást kétféle monszun befolyásolja: a délnyugati monszun májustól októberig tart, az északkeleti monszun novembertől áprilisig tart. A délnyugati monszun júniusban és júliusban általában szelet és intenzívebb csapadékot hoz.

Nagyon biztonságos hely a nyaralásra és kevés hely van a világon, ahol a nyaralás folyamán olyan egyszerű lenne a ruházkodási mód, úgy is, mint mezítláb sétálni a gyönyörű tengerpartokon. Egy Maldív-szigetek utazás minden igényt ki fog elégíteni, az biztos!

Jól jár az, aki szereti a halakat, a tengeri herkentyűket és az ázsiai konyha ínyenceit. A tengeralatti világ szerelmeseinek, a lelkes búvároknak, sznorkelezőknek az életükben legalább egyszer ide kell zarándokolni.

A reptér a Hulhumale-szigeten van, Maléba komppal lehet eljutni (10-20 percenként indul).
A közelben két sziget a legalkalmasabb a nyaralásra: Maafushi és Thoddoo.
Maafushira komppal Maléból másfél óra az út, a „legturistásabb” sziget. Szállás és étkezés terén olcsónak mondható a többi szigethez képest. Malé és a sziget közti kompjárat menetrendje: http://tinyurl.hu/vp09/
Thoddoo szigetére komppal, egy átszállással lehet eljutni. Kevés a szálláslehetőség, így nincs tömeg, emiatt pihenésre még tökéletesebb. Ennek ellenére a szállás megfizethető. Heti három kompjárat közlekedik ide.
Maldív-szigetek igazi vízisport-paradicsom, a programokat nem szükséges előre lefoglalni. Van, hogy helyben olcsóbb a szolgáltatás, főleg, ha csoporthoz sikerül csatlakozni.

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat!