loading...

3 éj Málta: repjegy és 3*-os szálloda reggelivel 42.190 Ft

 Málta utazás májusban: villámkirándulásnak tökéletes!

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 42.190 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019. május 3-6.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Málta retúrjegy: Ryanair   
  • 🛏️ Szállás
    3*-os szálloda Buggiba-ban, reggelivel

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Málta remek látnivalói  

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Utazás Málta – információ a szigetről

Málta (hivatalos nevén Máltai Köztársaság; máltaiul: Repubblika ta’ Malta) szigetország, törpeállam Dél-Európában. A Földközi-tenger középső részén, stratégiai pozícióban elhelyezkedő szigetek fölötti uralomért az évszázadok során sok nagyhatalom harcolt. Málta az Európai Unió (EU) tagállama. A világ kilencedik, és Európa ötödik legkisebb nemzetközileg elismert független országa. A törpeállam ezek mellett az Európai Unió legkisebb tagállama.

Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport, Szicíliától 81 kilométerre délre. Területe 316 km². Csak a három legnagyobb szigete, Malta, Ghawdex (Gozo) és Kemmuna (Comino) lakott.

Az éghajlat mediterrán, enyhe, esős telekkel és forró, száraz nyarakkal. Az év nagy részében kék ég és ragyogó napsütés jellemzi. A nyár forróságát enyhítik a szinte folyamatosan fújó északnyugati szelek. Ezt időnként a Szahara felől érkező forró és rendkívül párás légáramlat szakítja meg, amely nehézzé teszi az emberi szervezet lehűlését. Ezt a szelet Máltán xlokknak nevezik, de meglehetősen ritkán fordul elő szélsőséges mértékben. Ezért tavasszal és ősszel egy Málta utazás remek idő!

Málta gazdag örökségéből az UNESCO a kulturális világörökséggé nyilvánította:
a Ħal Saflieni-i hipogeumot (őskori földalatti szentély),
Valletta városát,
Málta megalitikus templomait (Ġgantija, Mnajdra).

A máltai konyhára erős olasz hatás jellemző, helyi specialitásnak számítanak a különböző halételek, a nyúlpaprikás, a tengerparton sütött barbecue, de az ünnepi alkalmaknak is megvannak a speciális ételei. Boraik erősek. Gozón ezenkívül mézet készítenek, illetve az itt nagy számban élő kaktuszfügéből készítenek lekvárt, pálinkát.

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!