loading...

4 éj Marrakesh: repjegy és 3*-os szállás reggelivel 39.085 Ft

Marrakesh utazás: autentikus út az arab világba!

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 39.085 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019. május 20-24.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Marrakesh retúrjegy: Ryanair   
  • 🛏️ Szállás
    3*-os szálloda reggelivel, belvároshoz közel

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

4 étterem Marrakeshben, ami több annál  

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Marrakesh utazás – információ a városról

Marrákes (megközelítő ejtése: marraks; francia írásmóddal Marrakech, angol írásmóddal Marrakesh vagy Marakesh) Marokkó délnyugati részén, az Atlasz-hegység lábánál fekvő város, Marokkó negyedik legnagyobb városa. Lakosainak száma 2014-ben körülbelül 930 ezer fő volt, míg körzetének népessége a kétmilliót is meghaladta. A lakosság többsége berber származású. A város a Marrakech-Tensift-El Haouz közigazgatási régió székhelye, és egyben Marokkó turisztikai központja.

A város nevéből ered Marokkó, az ország elnevezése is. A várost az arabok Al Hamra, azaz „vörös város” néven is ismerik. Marrákesben található Marokkó és egyben egész Afrika legnagyobb forgalmú hagyományos piaca, a Dzsema el Fna.

Marrákes az úgynevezett királyi városok egyike, Fez, Rabat és Meknesz mellett. Marrakesh egy izgalmas és varázslatos város. Talán itt összpontosul leginkább a kultúra, a történelmi emlékekkel és az igazi marokkói életérzéssel.  A várost nem véletlenül nevezik a Dél Gyöngyének, egy idő után magával ragad hangulata, a mór építőművészet remekei, a mecsetek, minaretek, paloták, háremek, vallási iskolák kavalkádja. Egy Marrakesh utazás megéri a pénzt!

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!