loading...

5 nap Páfosz nyáron: repjegy és 3*-os apartman 56.510 Ft

Páfosz nyaralás: használd ki a júniust is!

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 56.510 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont

2019. június 8-13.

Mit tartalmaz az ár?

✈️ Repülőjárat
Budapest – Páfosz retúrjegy: Ryanair

🛏️ Szállás
3*-os apartman, medencével, tengerparthoz és belvároshoz közel

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Páfosz nyaralás – információ

A város a sziget délnyugati partvonalán fekszik. Nyugatról és délről a Földközi-tenger, északról és keletről pedig a Tróodosz-hegység határolja. Az UNESCO Világörökségi listáján szereplő nevezetességek is találhatók a városban és környékén.

Az ország nagyobb, idegenforgalmilag is jelentős városai közül Páfosz a legnyugatabbi elhelyezkedésű település. A város két – mára összenőtt – részre választható szét: a keleti, magasabban fekvő (Palea-) Páfoszra, és a nyugati, tengerparti Nea-Páfoszra, amit Kato-Páfoszként is neveznek.

Páfoszt Aphrodité városaként emlegetik, mivel a mitológia szerint a város közelében található Aphrodité-szikla mellett született (emelkedett ki a tengerből) az istennő.

Páfosz híres a kikötőben magasló középkori, bizánci eredetű erődjéről, valamint a világörökségi védelem alatt álló világszerte híres római mozaikokról is. Az ókori villák padlóinak gyönyörű állapotban megmaradt mintázatait évente több millióan nézik meg. Páfosz 2017-ben Európa kulturális fővárosa, melynek hatására számos fejlesztést hajtottak végre az elmúlt időszakban és számost program is várja a látogatókat. Ezért is éri meg egy Páfosz utazás!

Ciprus éghajlata mediterrán, a nyugati parté pedig szubtrópusi-mediterrán – Páfosz is itt található. Nagyon kellemes éghajlattal rendelkezik egész évben. A nyár tulajdonképpen április elejétől novemberig tart. Aki kirándulni szeretne, annak leginkább a március-május közötti időszakot ajánljuk, mert ilyenkor már nincs sok csapadék, viszont napközben már igen kellemes az idő, csak esténként lehet hűvösebb.

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!