loading...

4 éj Párizs: repjegy és 3*-os szállás reggelivel 59.315 Ft

Párizs utazás: repjegy nagy kézipoggyásszal és Párizs központi repterére!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 59.315 Ft/fő

Időpont
2019. március 19-23.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Párizs retúrjegy: Easyjet (központi reptérre!)   
  • 🛏️ Szállás
    3*-os szálloda, reggelivel, metróállomás mellett

 

FOGLALÁS EGYBEN

 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db nagy kézipoggyász van!

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Párizs kisokos 

Foglaláshoz segítség 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Párizs utazás – információ a városról

Párizs Franciaország fővárosa. Az ország északi részén, a Szajna folyó partján terül el, az Île-de-France régió (vagy Région Parisienne) szívében. Párizs Európa egyik legnépesebb városa.

A két évezreden keresztül fontos szerepet játszó Párizs ma is a világ egyik vezető gazdasági és kulturális központja, befolyása a politikára, az oktatásra, a szórakoztatóiparra, a sajtóra, a divatra, a tudományra és a művészetekre a világ négy legjelentősebb városa közé emelte. A Région Parisienne Franciaország legfejlettebb területe, gazdaságának központja: 2006-ban 500,8 milliárd euróval a francia bruttó hazai termék egynegyedét adta. A világ 500 legjelentősebb vállalatából 38 székel Párizs számos üzleti negyedének egyikében. Jelentős nemzetközi szervezetek, mint az UNESCO, az OECD, az ESA és az ICC is párizsi központú.

A világban Párizs a legnépszerűbb úticél a turisták körében, évi több mint 30 millió látogatóval.

Párizs fő folyója a Szajna, amely egy körívben folyik át délkeletről délnyugatra a városon. Így az északi Jobb Part kétszer akkora kiterjedésű, mint a déli Bal Part. Két kisebb folyó is húzódik a városban: a Bièvre, amely délről folyik a felszín alatt Párizsba és a Saint-Martin csatorna, amely északkelet felől részben lefedve érkezik a Szajnához. Nem szabad kihagyni a Szajnán hajózást, ez a Párizs utazás egyik legjobb élménye!

A városban több kisebb domb is a található, melyek közül a jelentősebbek: a Montmartre és a Buttes-Chaumont a jobb parton, a Butte aux Cailles és a Sainte-Geneviève-hegy pedig a bal parton.

Időjárás szempontjából Párizs márciustól júniusig, valamint szeptemberben és októberben a legkellemesebb.