loading...
Prága utazás augusztusban

5 nap Prága augusztus elején repjegy + szállás reggelivel 27.500 Ft

Prága utazás augusztusban repjegy infó és szállás infó reggelivel

Időpont

2019.08.01-05

Az utazás ára:  27.500 Ft/fő  (2 fő esetén)

Repülőjárat

Budapest – Prága retúrjegy:  Ryanair- 10.315 Ft/fő

Repjegy Foglalás

Szállás

Kedvező árú szállás reggelivel: 34.305 Ft / 2 fő / 4 éj

Tovább a szálláshoz 

Drágább szállás reggelivel: 90.180 Ft / 2 fő / 4 éj

Tovább a szálláshoz 

–––––––––––––––––––––––––

TravelHunter közösség és utazási ajánlatok

A TravelHunter csoport az utazás, ajánlatok, szabadidő, szórakozás, és a hozzátartozó szolgáltatások, eszközök, lehetőségek megjelenésére jött létre. Köszöntünk mindenkit az új Élménymegosztó…


Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

––––––––––––––––––––––––

Prága utazás augusztusban, látnivalók

Sokan tartják úgy, hogy aki még nem járt Prágában, az még nem is utazott. Ezt az állítást valamelyest igaznak lehet tekinteni, hisz a prágai látványosságok szinte minden nagyobb világvárost elnyomnak.

Prágáról szinte mindenkinek elsőként az Óvárosi hídtorony jut az eszébe. Több útikalauzban a világ egyik legszebb gótikus épületének nevezik, sőt Európában egyedülállónak tekintik. Nem csak turisztikai látványosság volt, hisz építésekor, a 14. század végén védelmi célokra használták. Jelenleg csupán turisztikai célpont. A legfelső emeletről csodás panoráma nyílik az óvárosra. Minden nap nyitva van, így az év bármely szakában gyönyörködhetünk a csodás Prágában.

Prága másik híres, turisták által kedvelt célpontja a Vencel tér. A tér szinte soha nem alszik, hisz kávézók, szállodák, bárok, kocsmák tartják ébren az amúgy is pezsgő életet. Itt időzve megcsodálhatjuk a Cseh Nemzeti Múzeum épületét vagy Szent Vencel lovas szobrát. Ezeken kívül a teret hihetetlen épületek veszik körül. Nagyon közkedvelt ez a tér nemcsak a turisták, hanem a helyiek körében is.

Prága másik pozitívuma, hogy bár közkedvelt turistacélpont, mégsem lehet rásütni azt a bélyeget, hogy drága. Természetesen a legtöbb luxusmárka itt is megtalálható, de a szállodák és a kocsmák kifejezetten jó áron kínálják szolgáltatásaikat.

Legyen szó nyári kirándulásról, vagy a behavazott Prága megtekintéséről, biztosak lehetünk benne, hogy feledhetetlen élményekkel fogunk innen távozni, és állandóan visszavágyunk majd ide.

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Saját élménybeszámolóm a városról

Díjmentes Ajánlatkérés Csehországba

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a szolgáltató joga szerint!