loading...
Prága utazás

4 nap Prága májusban: repjegy+ 4 csillagos wellness hotel, reggelivel+ transzfer 47.833 Ft

 Prága utazás Májusban

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára:  47.833 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont

2019.05.10-14 

Mit tartalmaz az ár?

✈️ Repülőjárat
Budapest –  Prága retúrjegy:  Ryanair

🛏️ Szállás
Hotel Relax Inn ****, reggeli+wellness+transzfer (külön kérni kell a hoteltől)

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Prága utazás, látnivalók

Sokan tartják úgy, hogy aki még nem járt Prágában, az még nem is utazott. Ezt az állítást valamelyest igaznak lehet tekinteni, hisz a prágai látványosságok szinte minden nagyobb világvárost elnyomnak.

Prágáról szinte mindenkinek elsőként az Óvárosi hídtorony jut az eszébe. Több útikalauzban a világ egyik legszebb gótikus épületének nevezik, sőt Európában egyedülállónak tekintik. Nem csak turisztikai látványosság volt, hisz építésekor, a 14. század végén védelmi célokra használták. Jelenleg csupán turisztikai célpont. A legfelső emeletről csodás panoráma nyílik az óvárosra. Minden nap nyitva van, így az év bármely szakában gyönyörködhetünk a csodás Prágában.

Prága másik híres, turisták által kedvelt célpontja a Vencel tér. A tér szinte soha nem alszik, hisz kávézók, szállodák, bárok, kocsmák tartják ébren az amúgy is pezsgő életet. Itt időzve megcsodálhatjuk a Cseh Nemzeti Múzeum épületét vagy Szent Vencel lovas szobrát. Ezeken kívül a teret hihetetlen épületek veszik körül. Nagyon közkedvelt ez a tér nemcsak a turisták, hanem a helyiek körében is.

Prága másik pozitívuma, hogy bár közkedvelt turistacélpont, mégsem lehet rásütni azt a bélyeget, hogy drága. Természetesen a legtöbb luxusmárka itt is megtalálható, de a szállodák és a kocsmák kifejezetten jó áron kínálják szolgáltatásaikat.

Legyen szó nyári kirándulásról, vagy a behavazott Prága megtekintéséről, biztosak lehetünk benne, hogy feledhetetlen élményekkel fogunk innen távozni, és állandóan visszavágyunk majd ide.

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!