loading...
Prága utazás

4 nap Prága: Repjegy+ 3*-os hotel, reggelivel 29.457 Ft

 

Prága utazás- Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára:  29. 457 Ft/fő

Időpont
2019.03.27-03.30

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Prága retúrjegy   
  • 🛏️ Szállás
    Fortuna West ***+ reggeli

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Prága utazás, látnivalók

Sokan tartják úgy, hogy aki még nem járt Prágában, az még nem is utazott. Ezt az állítást valamelyest igaznak lehet tekinteni, hisz a prágai látványosságok szinte minden nagyobb világvárost elnyomnak.

Prágáról szinte mindenkinek elsőként az Óvárosi hídtorony jut az eszébe. Több útikalauzban a világ egyik legszebb gótikus épületének nevezik, sőt Európában egyedülállónak tekintik. Nem csak turisztikai látványosság volt, hisz építésekor, a 14. század végén védelmi célokra használták. Jelenleg csupán turisztikai célpont. A legfelső emeletről csodás panoráma nyílik az óvárosra. Minden nap nyitva van, így az év bármely szakában gyönyörködhetünk a csodás Prágában.

Prága másik híres, turisták által kedvelt célpontja a Vencel tér. A tér szinte soha nem alszik, hisz kávézók, szállodák, bárok, kocsmák tartják ébren az amúgy is pezsgő életet. Itt időzve megcsodálhatjuk a Cseh Nemzeti Múzeum épületét vagy Szent Vencel lovas szobrát. Ezeken kívül a teret hihetetlen épületek veszik körül. Nagyon közkedvelt ez a tér nemcsak a turisták, hanem a helyiek körében is.

Prága másik pozitívuma, hogy bár közkedvelt turistacélpont, mégsem lehet rásütni azt a bélyeget, hogy drága. Természetesen a legtöbb luxusmárka itt is megtalálható, de a szállodák és a kocsmák kifejezetten jó áron kínálják szolgáltatásaikat.

Legyen szó nyári kirándulásról, vagy a behavazott Prága megtekintéséről, biztosak lehetünk benne, hogy feledhetetlen élményekkel fogunk innen távozni, és állandóan visszavágyunk majd ide.

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Élménybeszámoló  

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Prága utazás- A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!