loading...

4 nap Róma: repjegy és 3*-os szállás reggelivel 41.645 Ft

Róma utazás nyáron: hosszú hétvége az Örök városban!

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 41.645 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont

2019. július 5-8.

Mit tartalmaz az ár?

✈️ Repülőjárat
Budapest – Róma retúrjegy: Ryanair

🛏️ Szállás
3*-os szálloda Termini pályaudvar mellett, reggelivel, metró mellett

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Róma kihagyhatatlan látnivalói  

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Róma utazás nyáron – információ a városról

Róma Olaszország fővárosa, Lazio régió központja (közigazgatásilag comune), a hajdani Római Birodalom központja. Az ország legnagyobb és legnépesebb városa. Területébe ékelve található a Vatikán, a római katolikus egyház központja, a pápa székhelye, a világ legkisebb független állama.

Története több mint két és fél ezer évet ölel fel. A Római Királyság, a Római Köztársaság és a Római Birodalom fővárosa volt. 2007-ben Róma volt a világon a 11. és az Európai Unióban a 3. leglátogatottabb város, továbbá a turisták legnépszerűbb olaszországi célpontja. Központját az UNESCO a Világörökség részének nyilvánította. Múzeumai és műemlékei, mint pl. a Vatikán múzeumai és a Colosseum a világ 50 leglátogatottabb turisztikai célpontjai között vannak.

Kötelező látnivalói: Colosseum, Vatikán, Óváros, Pantheon, Forum Romanum, Palatinus domb, Trastevere,Villa Borghese, Spanyol lépcső.

Alapvetően mediterrán éghajlattal rendelkezik, de nyáron nem ritka a forróság. Egy Róma utazás április, május és szeptember, október a legideálisabb.

Állam az államban – Vatikán

1929. február 11-én, a Lateráni egyezmény eredményeképpen jött létre a pápai állam jogutódjaként. A Vatikán a Tevere jobb partjától nem messze, egy kisebb magaslaton fekszik. Neve a latin Mons Vaticanus elnevezésből ered, amely Vatikán-hegyet jelent. A Vatikán területét a Szent Péter teret leszámítva falak veszik körül. 

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!