loading...

Seychelle utazás – 8 éj: repjegy poggyásszal Bécsből és 4*-os apartman 248.845 Ft

Seychelle utazás: repjegy poggyásszal és apartman már 248.845 Ft-ért!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Időpont
2019. május 9-18.

✈️ Repülőjárat
Bécs ↹ Mahé retúrjegy: 171.785 Ft/fő (Ethiopian Airlines)

Repjegy Foglalás

🛏️ Szállás

Apartman fővárostól nem messze, tengerpart a közelben, jó értékeléssel: 77.060 Ft/fő

Szállás foglalás 

 

Poggyászinformáció

Az árban fedélzeti ellátás, kézi- és feladott poggyász is benne van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink 

 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Seychelle utazás – információ

Seychelle-szigetek (ejtsd: szejsell) szigetállam az Indiai-óceánban, Afrika keleti partjától legközelebb Szomáliához van (1300 km), Madagaszkártól északkeletre található (1000 km). A belső szigetcsoportok a kontinentális lemezen helyezkednek el, hegységek tagolják és gránit az alapkőzetük, míg a külső szigetek sík korallzátonyok. Legmagasabb pontja a Morne Seychellois (905 m).

Afrika önálló államai közül a Seychelle Köztársaság népessége a legkisebb. Nincsenek őslakók; a seychelle-iek főleg francia, afrikai, indiai és kínai bevándorlók utódai. A lakosság nagy része római katolikus.

A Seychelle-szigetek a trópusi égövben, az Egyenlítőtől délre a 4. és 10. szélességi fok között találhatóak. Az évi középhőmérséklet 27 Celsius fok, a páratartalom 80%-os. A napi napsütéses órák száma megközelítőleg hét. Áprilistól októberig a frissítő délkeleti passzátszelek miatt az időjárás hűvösebb és szárazabb, míg az enyhébb északnyugati monszun-szélrendszer Karácsony táján éri el a Seychelle-szigeteket, csapadékot hozva.

Az ország stratégiája az, hogy ne legyen tömegturizmus, és aki jön, az érezze magát kiváltságosnak, exkluzív élmény részesének. A szállodaárak és a helyi kiadások magasak, mert mindent költséges ideszállítani, másrészt a magas árfekvéssel is meg akarják szűrni a látogatókat. Emiatt mindig találni olyan partszakaszt ahol egyedül lehet lenni. A tenger, a strandok nem okoznak csalódást: káprázatos színek, finom homokok, csodás növényzet, természeti szépségek.

Az időeltolódás hazánkhoz képest télen +3 óra, nyáron +2 óra.

A tenger felszíne alatti világ elkápráztató, különösen a távolabb fekvő, nagyobb nyugalomnak örvendő szigetek közelében. Több, mint 1000 halfajt osztályoztak, így egy Seychelle utazás remek választás a sznorkelezőknek is.

A Seychelle-szigetek két csoportja az UNESCO világörökség része, és a Seychelle-szigetek Alapítvány gondozza őket. Egyik az Aldabra-korallzátony, ami a világ legnagyobb atollja, a másik a Valée de Mai (Május-völgy) Természetvédelmi Terület Praslin szigetén, amelyet földi édenkertnek hívnak.