loading...

6 nap Tenerife: repjegy Bécsből és apartman 86.445 Ft

Tenerife utazás: szállás a déli, turistaparadicsom részen! Strandolj, bulizz, víziparkozz, élvezd a kanári-hangulatot!

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 86.445 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019. március 30 – április 4.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Bécs ↹ Tenerife retúrjegy: Laudamotion, Wizzair   
  • 🛏️ Szállás
    3*-os apartman Playa de las Americas-ban, medencével

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Tenerife élménybeszámolónk  

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Tenerife utazás – információ a szigetről

A Kanári-szigetek legnagyobbika, Tenerife igazi turistaparadicsom: fantasztikus klímájának köszönhetően egész évben tart itt a szezon. A legtöbb turista a nap és a tengerpart kedvéért érkezik, és a sziget 269 km. hosszú, változatos partszakaszain minden lehetőség adott is egy tökéletes vízparti nyaraláshoz.

Az örök tavasz szigetének is nevezett Tenerife azonban a tenger mellett számtalan egyéb kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A családosok biztosan élvezni fogják a Siam Parkot, amelyet többször is Európa legjobb vízi vidámparkjának választottak, a híres majomparkot és a pingvineket, delfineket, fókákat és bálnákat szerepeltető Loro Parkot.

Aki pedig egy-egy napra hajlandó maga mögött hagyni a partok kényelmét, életre szóló emlékeket szerezhet a vulkanikus sziget különleges túraútvonalain. Mászd meg a 3718 méteres Teide vulkánt, csodáld meg a Teide Nemzeti Park pazar sziklaformáit, a lávakitörések lenyűgöző természeti lenyomatait, túrázz szurdokban vagy kajakozz óriás sziklafalak között – az életre szóló élmény garantált.

Saját tapasztalatból tudjuk, hogy Tenerife több mint egy kis sziget! És a legjobb, hogy télen is élvezhetitek a napozást a tengerparton. Egy Tenerife utazás emiatt egész évben ajánlott helyszín!

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!