loading...

1 hét Bali szigetén: repjegy + poggyász + 4*-os resort-szálloda + félpanzió 272.650 Ft!

Utazás Bali

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 272.650 Ft/fő

Időpont
2019. május 13-21.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Denpasar retúrjegy: Turkish Airlines   
  • 🛏️ Szállás
    4*-os resort-szálloda központi helyen, félpanzióval, medencével, tengerparthoz nagyon közel

 

FOGLALÁS EGYBEN

 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban fedélzeti ellátás, kézi- és feladott poggyász is benne van!

utazás Bali

Érdekesség: Halványzölden ringatózó rizsföldek, kilométerhosszú, pálmákkal szegélyezett strandok, dzsungelben megbújó falvak valamint gazdag növény- és állatvilág várja az idelátogatókat. Az istenekben és szellemekben a mai napig hívő balinézek a 3.000 méterig magasodó vulkánokat az istenek lakhelyének tartják, a hagyományok és a szigetet körüllengő varázs a hétköznapok részét képezik, így utunk során számos tradicionális ünnepséggel és templomi fesztivállal találkozhatunk. Látogassák meg az egzotikus, több mint 18.000 szigetből álló indonéz szigetvilág turisták által legkedveltebb és leglátogatottabb gyöngyszemét, ahol minden garantált a tökéletes nyaraláshoz: egész évben egyenletes meleget biztosító trópusi klíma, gyönyörű természeti környezet, egyedülálló történelmi és kulturális örökség valamint kiváló vásárlási lehetőségek!

Ázsia szinte felfoghatatlanul hatalmas és változatos földrész, ezernyi különböző tájat és kultúrát találunk itt. Hiába állnak rendelkezésre a modern technológia vívmányai, még most is különleges és néha nem éppen veszélytelen kaland egy ázsiai utazás.

Bali varázsa épp ebben rejlik – úgy ismerhetjük meg színes vallási hagyományait, elképesztően díszes templomait, buján zöldellő esőerdeit, hogy közben nem kell attól tartanunk, hogy bármilyen kellemetlen élményben lesz részünk.

Bali árfekvése inkább az indonéz viszonyokhoz közelít – a hasonló adottságokkal rendelkező trópusi szigetekhez képes, mint például Mauritus vagy Reunion, jóval olcsóbb – a kultúra viszont sokkal gazdagabb és érdekesebb.

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink 

Foglaláshoz segítség