loading...

5 nap Valencia májusban: repjegy+3 csillagos szállás 57.495 Ft

 Valencia utazás májusban

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára:  57.495 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019.05.08-05.12

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest↹ Valencia retúrjegy   
  • 🛏️ Szállás
    Villacarlos

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Valencia utazás

A több mint 800 ezer lakosú város Spanyolország harmadik legfontosabb városa, köszönhetően a virágzó kulturális életnek. Itt szinte mindent megtalálható, ami egy feledhetetlen nyaraláshoz szükséges: fehér homokos tengerpart, pezsgő éjszakai élet, tekintélyes múzeumok, építészeti remekművek.

Leglátványosabb épülete a Selyembörze vagy Tőzsdepalota. Ez Európa legszebb és a legjobb állapotban megmaradt gótikus stílusban épült épülete. A turisták előtt nyitva áll az ajtaja, ingyenesen lehet meglátogatni.

Még számos olyan intézmény vagy épület található itt, mely szinte egyedülálló az egész világon. Az Operaház fantasztikus akusztikájáról híres, de itt található Európa legnagyobb akváriuma is, a L’Oceanografic. A világ minden tájáról származó halakat, rákokat, cápákat nézhetünk meg a 70 méter hosszú csatornában.

A L’Umbracle egy olyan ingyenesen látogatható, 7000 m²-es épület, ahol a szélrózsa minden irányából összegyűjtött, különleges növényeket láthatunk.

Valencia utazás- Ha több időt töltünk Valenciában, akkor a Mercado Central-t nem hagyhatjuk ki, hisz ez Európa legrégebbi élelmiszerpiaca. Itt hatalmas a választék mindenféle élelemből. Mivel kikötőváros, így a tenger gyümölcseitől roskadoznak az asztalok, de a legkülönfélébb gyümölcsök, zöldségek is megtalálhatóak.

A Jardin del Turia park Spanyolország legnagyobb városi parkja. Gyönyörű hidakat láthatunk itt, hisz valamikor itt folyt a Turia folyó. Egy hatalmas árvíz után kivezették a folyót a városból, és a helyén egy gyönyörű parkot alakítottak ki.

Valenciában annyi a látnivaló, hogy legalább egy hét kell ahhoz, hogy mindent meg tudjunk nézni. De ha nincs ennyi időnk, akkor is érdemes ellátogatni ebbe a gyönyörű városba.

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink 

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!