loading...

1 hét Zakynthos: repjegy Bécsből és apartman 79.325 Ft

Zakynthos nyaralás: nyárkezdő útnak ideális!

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 79.325 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019. június 7-14.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Bécs ↹ Zakynthos retúrjegy: Laudamotion  
  • 🛏️ Szállás
    2*-os apartman Laganes-ben, medencével, tengerparttól nem messze

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Zakynthosi helyek, ahová mindenképp el kell menned!  

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Zakynthos nyaralás – információ a szigetről

Zákinthosz (görög: Ζάκυνθος, olaszul: Zante) szigete a Jón-tengeren, Görögország nyugati részén, a Peloponnészosz-félsziget partjaitól 16 km-re nyugatra helyezkedik el.

Turistaparadicsom. Természeti szépségeinek és festői fővárosának köszönhetően a velenceiek Kelet virágának (Fiore di Levanté) nevezték. A nevét a görög mitológiában megjelenő Dardanosz fiáról, Zakyntoszról kapta.

Fővárosa, Zakynthos város, ahol számtalan étterem, taverna és üzlet található, látnivalóival és kanyargós szűk utcácskáival vonzza a turistákat.

A legszebb strandok a sziget déli részén találhatók. Ez Zakynthos idegenforgalmi központja, ahol színvonalas szállodák, szórakozóhelyek és vízi sportolási lehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat. Ezek leginkább Laganas-ra és környékére vonatkoznak.

Zakynthos tehát semmiképpen sem a legtöbb kulturális látnivalót és kirándulási lehetőséget kínáló görög sziget, de mindezek mellett gyönyörű, és felejthetetlen nyaralást lehet itt eltölteni. A zöld szigetnek kifejezetten gyönyörű strandjai, szép hegyi falvai, kolostorai vannak. Csodálatos látványosságai, mint a Kék barlangok, vagy a Navagio-öböl egyedülállóak. Ezért a Zakynthos utazás tökéletes választás!

Utóbbit szinte mindenki ismeri, azonabn 2018 szeptemberében sziklaomlás történt. A gyönyörű vizéről híres parton hatalmas robajjal zúdult le a kőtömeg a nyaralók mögött. A leomlott sziklafal akkora hullámokat vert, hogy a strand közelében három kisebb hajó is felborult.

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!