loading...

Zakynthos – 1 hét: repjegy Bécsből és apartmanszállás reggelivel 71.375 Ft

Zakynthos utazás remek áron május végén!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 71.375 Ft/fő

Időpont
2019. május 24-31.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Bécs ↹ Zakynthos retúrjegy: Laudamotion   
  • 🛏️ Szállás
    2*-os apartman Laganasban, reggelivel, medencével, tengerparttól nem messze

 

FOGLALÁS EGYBEN

 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Zakynthosi helyek, ahová mindenképp el kell menned!  

Foglaláshoz segítség 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Zakynthos utazás – információ a szigetről

Zákinthosz (görög: Ζάκυνθος, olaszul: Zante) szigete a Jón-tengeren, Görögország nyugati részén, a Peloponnészosz-félsziget partjaitól 16 km-re nyugatra helyezkedik el.

Turistaparadicsom. Természeti szépségeinek és festői fővárosának köszönhetően a velenceiek Kelet virágának (Fiore di Levanté) nevezték. A nevét a görög mitológiában megjelenő Dardanosz fiáról, Zakyntoszról kapta.

Fővárosa, Zakynthos város, ahol számtalan étterem, taverna és üzlet található, látnivalóival és kanyargós szűk utcácskáival vonzza a turistákat.

A legszebb strandok a sziget déli részén találhatók. Ez Zakynthos idegenforgalmi központja, ahol színvonalas szállodák, szórakozóhelyek és vízi sportolási lehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat. Ezek leginkább Laganas-ra és környékére vonatkoznak.

Zakynthos tehát semmiképpen sem a legtöbb kulturális látnivalót és kirándulási lehetőséget kínáló görög sziget, de mindezek mellett gyönyörű, és felejthetetlen nyaralást lehet itt eltölteni. A zöld szigetnek kifejezetten gyönyörű strandjai, szép hegyi falvai, kolostorai vannak. Csodálatos látványosságai, mint a Kék barlangok, vagy a Navagio-öböl egyedülállóak. Ezért a Zakynthos utazás tökéletes választás!

Utóbbit szinte mindenki ismeri, azonabn 2018 szeptemberében sziklaomlás történt. A gyönyörű vizéről híres parton hatalmas robajjal zúdult le a kőtömeg a nyaralók mögött. A leomlott sziklafal akkora hullámokat vert, hogy a strand közelében három kisebb hajó is felborult.