loading...

Magyar utazóközösség- Sok magyar embernek ismerősen csenghet a Kelemen Attila név, ugyan is egy hatalmas utazó közösséget (40.000+ fő) utaztat hétről hétre hazai és nemzetközi szállodákba. Honlapja a www.clubvektor.hu naponta szolgálja ki az embereket a legfrissebb és legkedvezőbb ajánlatokkal. Legújabb ötletével az egész magyar piacot szeretné megreformálni. A glutén és laktózérzékeny embereknek segítene azzal, hogy ők is ugyan úgy élvezhessék a nyaralásokat és ne kelljen attól félni, hogy az étkezési szokásaikat nem tudják ez idő alatt folytatni.

1. Magyar utazóközösség- Miért pont ez a szektor, miért ez a termék/szolgáltatás? Honnan támadt az ötlet?

Leszögezném, hogy nem tartom magam bloggernek, inkább csak egy örök elégedetlen vállalkozónak. Célom, hogy mindamellett, hogy üzleti sikereket érek el, a társadalmi szerepvállalásomra is kellő hangsúlyt fektessek. Hazánkban és határainkon túl is rengeteg embert érint a glutén intolerancia.

Feltett szándékom, hogy összegyűjtsem azokat a szálláshelyeket, melyek kifejezetten a gluténmentes étkezést figyelembe véve is készítenek csomagajánlatokat. A blogomban díjmentes bemutatkozási lehetőséget kínálok minden ilyen ajánlatnak. Sokan bele sem gondolnak abba, hogy milyen nehéz dolguk van ezeknek az embereknek.

2, Mik voltak a kezdeti nehézségek?

A legtöbb szálloda, ahova elküldtem a megkeresésemet, nem rendelkezik ilyen jellegű csomagajánlattal. A kérdés az, hogy a sales csapatok hajlandóak-e összeállítani egy speciális ajánlatot erre vonatkozóan. Remélem igen.

3, Mesélnél a víziódról, magáról a tevékenységről?

A vízióm az, hogy létrehozzam azt a honlapot, ahol minden érintett megtalálja a számára megfelelő ajánlatot, ahol a családok úgy nyaralhatnak, hogy ha esetleg a gyermekük érintett a gluténérzékenységben, akkor is nyugodtan, hátra dőlve tölthessék el a pihenésre szánt napokat.

4, Milyen tanácsot adnál a most induló vállalkozóknak, vállalkozásoknak Bloggereknek/ vloggereknek? 

A legfontosabb tanácsom, hogy mielőtt belevágnak, gondolják át, hogy a téma, amivel foglalkozni szeretnének, mennyire a szívügyük. Ha csak pillanatnyi fellángolás, akkor inkább ne kezdjenek bele, ám ha teljes elhivatottsággal fognak neki, akkor biztos vagyok benne, hogy idővel sikeresek lesznek.

Ui: Nagyon reméljük, hogy ez a kezdeményezés eléri a célját és a TravelHunter csapata is teljes erőbedobással ezen dolgozik. Magyar utazóközösség

Többet olvasnál? Nézz körbe a blogunkban: Blog

TravelHunter Közösség – Csatlakozz

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Facebook oldalunk

Instagram

Youtube