Tudom, hogy milyen érzés, amikor tervezed a nyaralást és megnézel rengeteg utazási oldalt, hogy melyik szállodát válaszd, de nem tudsz dönteni, mert eléd tesznek 70-80 hotelt.

Azt is tudom, hogy ha letetted a voksodat egy szálloda mellé, akkor utána még napokig gondolkozol azon, hogy biztos ez a jó választás számomra vagy a családom számára?

Úgy döntöttem, hogy segítek neked azzal, hogy leválogattam a 15 legjobb szállodát Belekben, így neked már csak egy szűkített, de minőségi listából kell választanod!

A listán megtalálható szálláshelyek értékeléseit a legnagyobb foglaló és értékelést begyüjtő oldalakról szedtem össze és átlagoltam. Hetente frissítem és ajánlatot is teszek mellé, hogy biztosan megtaláld a legkedvezőbb árat is!

De ki vagyok én?

Dina András, személyes utazási tanácsadó. Több éves szakmai múlttal és egy saját utazásközvetítő irodával rendelkezem, hogy minden téren tudjak segíteni a nyaralás/pihenés megszervezésében. Oldalamon a legnagyobb utazásszervezők versengenek az érted, így mindig a legkedvezőbb árat fogod megtalálni. 

Fontos kiemelnem, hogy a listán szereplő hotelek rangsora a valóságot tükrözik, ezért nekem egyik szálláshely sem fizet és jövőben sem kerülhetnek előrébb, csak is ha az utazók úgy döntenek!

A lista végén találsz pár kérdezz-felek részt is!

Jó válogatást 🙂

Íme, Belek 15 legjobb szállodája az utasok értékelései alapján

Kinek ajánlom?

Kisgyermekes(2-5) családoknak, akik szeretik a minőségi ételeket és a sok animációs lehetőséget

Válaszd ki utazásod dátumát és nézd meg az elérhető legjobb ajánlatokat a gombra kattintva!