Hogyan találj megfelelő szállást, ha a gyerekeiddel utazol?

Nyaralás, hosszú hétvége, vagy csak egy kis kiruccanás a családdal? A gyerekeknek is kellene elfoglaltság, vagy valami élmény, hogy ne unatkozzanak? És lehetőleg ne kelljen a komplett babaszobát sem bepakolni, hogy nálad legyen minden, amire szükség lehet, ha elutazol? Melyik a jó szállás családoknak?

<vendég cikk-Molnár Tamás>

A megfelelő információk feltérképezése- Szállás családoknak

Manapság már egyre inkább felismerték a szállodák és más szálláshelyek, hogy a kisbabákkal, családdal utazók igényeit hogyan lehet a leginkább kielégíteni, hogy maximális elégedettséggel és stresszmentesen töltsék a családosok is a pihenésüket.

Ugyanakkor, nehezen lehet megbízható információkat gyűjteni a szállásokról, hogy egy-egy adott szálláshely milyen extrákat tud nyújtani, hogy megfeleljen a „bababarát” jelzőnek. Egy babaágy és egy etetőszék már szinte mindenhol fellelhető, de talán ezt még kevésnek érezhetjük ahhoz, hogy kényelmesen és kellően el tudjuk látni a nyaralásunk alatt a babánkat. Szállás családoknak

utazás gyerekkel
utazás gyerekkel

Hogyan lehetne mégis megfelelő szállást találni, amelyről megbízható információ is rendelkezésre áll?

Létezik megoldás: a Bababarát Szállások projekt kifejezetten erre a célra jött létre.

A Bababarát Szállások projekt célja a kisgyermekes szülők információval való ellátása, foglalási döntéseik megkönnyítése, a SZEMÉLYESEN tesztelt szálláshelyek hiteles és valósághű bemutatása. Szállás családoknak

Boros Diána által tehát nem csak megismerhetjük a kor követelményeinek kifejezetten megfelelő bababarát szállásokat, hanem személyes tapasztalatokat is olvashatunk róluk. A weboldalhoz tartozó zárt FB csoportban pedig hétköznapi anyukák és apukák véleményeit is olvashatjuk. Így a szakmai oldal mellett folyamatosan friss információval rendelkezik a csoport a családosok igényeiről és tapasztalatairól is.

A fent említett igényeket és tapasztalatokat felhasználva, illetve a szakmai szempontokat is figyelembe véve felállítottak egy 90 pontos megfelelőségi listát.

Ez a 90 pont azokat a minimum követelményeket és tippeket tartalmazza, amelyek szükségesek ahhoz, hogy maximálisan kielégítse egy adott szálláshely a kisbabás/kisgyermekes családok igényeit (csak hogy néhány példát említsünk: babakád, cumisüveg melegítő, mikró, pelenkázó, gyerekmenü, játszóház, stb).

Több platformon is elérhetők:

A honlapjukat itt találod: Bababarát Szállások

A nagy létszámmal (kb. 50 ezer taggal) rendelkező facebook csoportjukat pedig itt: https://www.facebook.com/groups/bababaratszallasok/

A facebook csoportban nem csak rengeteg friss tapasztalatokat, beszámolókat találsz, hanem lehetőséged van ezekre a szálláshelyekre kedvezményes foglalásra is! Szállás családoknak

A csoport ugyanakkor egy összefogó közösséget is alkot: a tapasztalatokon, beszámolókon, szálláshelyeken kívül remek utazási tippek és egyéb hasznos leírások is találhatók.

A fentieken kívül a projekt rendelkezik még Facebook oldallal és Instagram fiókkal is, ahol további képes beszámolókat lehet találni.

bababarát logo
bababarát logo

Valamint elérhető egy webshop az oldalukon, ahol kedvezményes baba-mama és utazással kapcsolatos termékek vásárlására van lehetőség.

Kapcsolodó cikkek: 6 gyerekbarát tengerpart Európában

Ajánlatokhoz kapcsolódó cikkeink

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról!