Fájhat a fejük azoknak, akik a WizzAir-t választották ma reggel!

Több órás késéssel indultak a Wizz Air járatai

Több órás késéssel indultak a Wizz Air járatai csütörtök reggel, mint kiderült, az akadozó utasfelvétel miatt, a stockholmi járatra pedig nem férnek fel a jeggyel rendelkező utasok.

Több órás késéssel indultak a reggeli gépek, egy másik járatra nem férnek fel az utasok.

Egy olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy valamiért minden reggeli gép legalább 50 perces késéssel lett kiírva. Ő személy szerint a 6:10-es berlini járaton ült, ami még reggel 8-kor is a reptéren állt, elmondása szerint pedig az utasokat úgy ellenőrizték, hogy a gép hangszóróján egyesével mondták be a nevüket, és fel kellett tenni a kezüket.

Mint írta, a berlini és a barcelonai járaton is egy emberrel több volt, mint ahánynak lennie kellett volna, mellettük pedig egy eindhoveni gép is állt. Egy másik olvasónk arról írt, a késések még délután is tartanak, a Kutaiszibe tartó járatnál például elmondása szerint egyáltalán nem tájékoztatják az utasokat.

Egy olvasónk a késések mellett egy másik érdekes esetről is beszámolt, a 9:10-re kiírt stockholmi járattal elmondása szerint nemcsak a 2 órás késés volt a probléma, hanem az is, hogy állítólag 230 fő tudott jegyet venni, a légitársaság viszont 180 fő befogadására alkalmas gépet küldött, ami miatt 50 utas lent ragadt, és nem igazán tudták, hogy mit kezdjenek a helyzettel.

Az ügyben kerestük a Wizz Airt, a kommunikációs csapattól pedig azt a választ kaptuk, hogy a járatok az utasfelvételi rendszerben történt fennakadások miatt indultak késve, de mindent megtesznek azért, hogy ezek a lehető leghamarabb elinduljanak. A Wizz Air az érintett utasok elnézését kéri az okozott kellemetlenségért – tették hozzá.

TravelHunter Közösség – Csatlakozz hozzánk 

Facebook oldalunk

Görög csoportunk

Facebook csoportunk

Instagram

Youtube

Oszd meg a cikket 

Írta az Index.hu