Köszönjünk el a riviérától! 3 útvonalat zárt be a WizzAir

Nyomtatás
Az oldalon olvashattátok már, hogy a Wizzair gyorsítja a terjeszkedést: a hét eleji Doncaster célállomás után most Izrael az új desztináció. A déli részen fekvő tengerparti városba, Eilat-ba fog repülni a magyar hátterű légitársaság. De miért nem promózták ennyire a bukott útvonalakat?

Vajon örülünk e annak, hogy ide jönnnek az angol bebeszós, ordibálós turisták Doncasterből? Esetleg ennyire megnövekedett volna Doncasterben munkavállaló magyar vendégmunkások száma?

Na, de inkább beszéljünk a bezárt útvonalakról:

Bordeaux: Az ok egyszerű Eilat fizet a WizzAirnek, Bordó pedig nem ment jól ezért lekapcsolták. Elég nagy bukás ez, hogy 1 évnél többet sem adtak neki, pedig sok magyar nagyon örült neki, de a pénz az pénz. Pontosan ugyan abban az időben és menetrendben fog repülni Eilatba, mint ahogyan Bordóba repült a Wizz, tehát csak át kell irányítani.

Nizza: Valami probléma van a Franciáknál? Emelkedtek az árak, ami nem tetszik a vezetőségnek? Esetleg a francia riviéra a magyaroknál nem volt népszerű? Az okát nem fogjuk megtudni, de sajnos ez sem lesz többé..

Bergen: Talán ez sokak számára meglepő és nekünk is, hiszen sok utast küldtünk oda, de lehet csak télire zárja be ezt az útvonalat a Wizz.

Update: Elég sok reptéren megy a variálás, tehát lesznek még itt fejlemnyek

Itt olvashatsz az új útvonalról: Új útvonal Eilat

TravelHunter Közösség – Csatlakozz hozzánk 

Facebook oldalunk

Görög csoportunk

Facebook csoportunk

Instagram

Youtube

Oszd meg a cikket