loading...

Hunguest Hotel Forrás – Szeged

A hotelről

A Hunguest Hotel Forrás a belvárostól alig 10 perc sétára, Újszegeden, a Tisza partján csodálatos kertvárosi zöldövezetben található. A teljes körű felújításnak köszönhetően 2010-ben mind belsőleg, mind külsőleg megújult.  Az apartmanok és lakosztályok egy része jacuzzival és/vagy kandallóval vannak felszerelve. 

A „szépségfarmon” belül kozmetika, fodrászat, szolárium, manikűr, pedikűr található.  A biliárdszalon mellett óriáskivetítőn élvezhetőek a sportközvetítések. A szállodával közvetlen összeköttetésben álló fürdőkomplexum (Napfényfürdő Aquapolis Szeged)  szintén megújult.

Hunguest Hotel Forrás - a szálloda

Hunguest Hotel Forrás – a szálloda

Egy 3000 fő befogadására képes, 4400 m2 vízfelülettel rendelkező új wellness, élmény és gyógyászati komplexum jött létre, amely a gyógyulás (nappali kórház), kikapcsolódás („csendes wellness”), regenerálódás (masszázsszobák, szaunák), szórakozás (élménymedencék) és az aktív pihenés (Európa leghosszabb éves üzemelésű vízicsúszdája) lehetőségével vár minden korosztályt. Ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves Vendégeinket, hogy Hunguest törzskártyával rajtunk keresztül pontjaikat nem tudják érvényesíteni.

 

Hunguest Hotel Forrás – A szobák

A szálloda 196 szobája között otthonos, meleg színvilágú kétágyas szobák (162 darab kétágyas, 23 darab összenyitható családi szoba, 5 darab mozgáskorlátozott vendégek fogadására alkalmas szoba), apartmanok (28 darab) és luxus lakosztályok (6 darab) egyaránt megtalálhatóak. Az apartmanok és lakosztályok egy része jakuzzival és/vagy kandallóval felszerelt.

STANDARD KÉTÁGYAS SZOBA

2 fő elhelyezésére alkalmas, 28 m2 alapterületű, zuhanyzós, többségében erkélyes szoba, amely további 2 gyermek vagy 1 felnőtt részére pótágyazható.

A szobák udvari vagy utcai kilátással foglalhatóak. Standard szobáink közül 5 db akadálymentesített. Minden szobánkban található: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

Hunguest Hotel Forrás standard szoba

Hunguest Hotel Forrás standard szoba

APARTMAN

Kétlégterű, zuhanyzós apartmanjaink hálószobájában két összetolt ágy, a nappaliban kihúzható kanapé található, így kényelmes elhelyezést tudunk biztosítani gyermekkel érkező családok számára is. A hálószoba és a nappali ajtóval elválasztható. Apartmanjaink közül néhány rendelkezik kandallóval, amelyek a szabad kapacitás függvényében, felár ellenében igényelhetőek.

Minden apartmanban található: klíma, nagyméretű LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

Hunguest Hotel Forrás - apartman

Hunguest Hotel Forrás – apartman

Hunguest Hotel Forrás - apartman

Hunguest Hotel Forrás – apartman

CSALÁDI SZOBA

2 db összenyitható standard kétágyas szoba, amely ideális két- vagy többgyermekes családok számára. Mindkét szobarészhez saját televízió, erkély és fürdőszoba tartozik. Egyes családi szobáink egyik fürdőszobája fürdőkáddal felszerelt. A családi szoba összesen legfeljebb 6 fő felnőtt és 2 gyermek együttes elhelyezésére biztosít lehetőséget.

Minden szobánkban található: klíma, LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

Hunguest Hotel Forrás - családi szoba

Hunguest Hotel Forrás – családi szoba

LAKOSZTÁLY PEZSGŐFÜRDŐVEL

A nappalival és hálószobával rendelkező, 50 m2alapterületű exkluzív lakosztályhoz további 30 m2-nyi terasz tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Szeged belvárosára.

A két szoba által közrefogott fürdőszobában pezsgőfürdő kényezteti a Vendégeket.

Néhány lakosztályban kandalló is található. Minden lakosztályban található: klíma, nagyméretű LCD TV, vezeték nélküli (WIFI) internet, minibár, szobai széf, hajszárító.

Hunguest Hotel Forrás - lakosztály

Hunguest Hotel Forrás – lakosztály

Hunguest Hotel Forrás - lakosztály

Hunguest Hotel Forrás – lakosztály

AKCIÓS szobafoglalás a Hunguest Hotel Forrás szállodába – Csak kattintson a képre vagy a linkre és közvetlen a szállásadótól foglalhat

Hunguest Hotel Forrás – Foglaljon direkt a legjobb árakon

⭐️4.5/5  Hunguest Hotel Forrás**** –  Szeged

Az étterem és ételek

Mind a’la carte, mind panziós kínálatunkban megtalálhatóak a szezonálisan változó, tájjellegű, hazai és nemzetközi fogások. A gasztronómiai élményről séfünk, Bálint Ferenc mesterszakács gondoskodik, aki a Luxemburgi Szakács Világbajnokságon csapatversenyben aranyérmet, az Erfurti Szakácsolimpián ezüstérmet szerzett. Kóstolja meg Ön is szegedi halászlénket, amely a nagy ínyenc Gerard Depardieu-t is magával ragadta, amikor szállodánk vendége volt!

Közel 400 férőhelyes, klimatizált éttermünk a nyári időszakban hangulatos terasszal is kiegészül. Lobby bárunkban a snack jellegű ételek mellé alkoholos és alkoholmentes koktélokat, valamint kávé- és teakülönlegességeket is kínálunk. Szállodánk étterme, különtermei, valamint kertje kiválóan alkalmas üzleti és családi rendezvények magas színvonalú lebonyolítására, legyen szó akár többszáz fős konferenciáról, esküvőről vagy családi ebédről. A fárasztó nap után vezessék le megmaradt energiájukat szállodánk bárral ellátott bowling centerében, ahol a 4 bowlingpályán garantált versengés alakul ki az első helyért!

Pályafoglalás: 62/566-466.

Hunguest Hotel Forrás - étterem

Hunguest Hotel Forrás – étterem

A Hunguest Hotel Forrás étterme egész évben várja Vendégeit!

A szálloda Szegeden egyedülálló kertjében található a tavasztól őszig üzemelő party-sátor, amely 100 fő befogadására alkalmas. A kert teljes kapacitását kihasználva, 300 főig vállaljuk üzleti és családi rendezvények, lakodalmak, állófogadások és látványkonyhás grill-partyk magas színvonalú lebonyolítását

A svédasztalos reggelit 7-10 óra (hétvégén 7-11 óra) között fogyaszthatják el, a főétkezések pedig szállodánk éttermében büféasztalról, menürendszerben vagy étlapról való választással történik.

Hunguest Hotel Forrás - étterem

Hunguest Hotel Forrás – étterem

Szeged fürdő, Napfényfürdő Aquapolis – Közvetlen átjáró a szállodában

Napfényfürdő Aquapolis Szeged wellness-, gyógy- és fürdőkomplexumot egy folyosó köti össze hotelünkkel, lehetőséget biztosítva ezzel arra, hogy Vendégeink bármilyen évszakban és időjárási körülmények között kényelmesen megközelíthessék a 4400 m2 vízfelülettel, Európa leghosszabb, éves üzemelésű vízicsúszdájával rendelkező vízivárost.
Az egykori Ligetfürdő helyén, a Belvárosi híd újszegedi oldalán 2010 tavaszán épült komplexum a régió életében kiemelkedő jelentőséggel bír. A fürdő 2015-ben ismét elnyerte  a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságtól a Fogyasztóbarát Vállalkozás díját, majd  a Magyar Fürdőszövetség minősítő bizottsága öt csillagra értékelte mind a fürdőt, mind pedig a gyógyászati részleget.

Csúszdapark

A létesítmény legattraktívabb elemei a lifttel megközelíthető, 30 méter magas toronyból induló, 223 és 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszdák. A belső élménymedence-térben a galériaszintről további hét csúszda indul, összesen közel 1000 méter hosszan.

Szeged fürdő

Szeged fürdő

Családi wellness

Az aktív kikapcsolódásra vágyó vendégeket sodrófolyósokkal, zuhatagokkal, pezsgőágyakkal várják. A belső élménymedencéhez kiúszóval kapcsolódik a külső wellness-medence. Az élménymedence tér déli oldalán üvegezett falfelület biztosítja a vizuális kapcsolatot a szabadtéri strand és létesítményei felé.

Csendes wellness

A szálloda területén, a fürdő részeként egy kifejezetten zajmentes, relaxációs zóna, az ún. csendes wellness várja a pihenni vágyókat. A nyugodt környezetben történő pihenést és kikapcsolódást nagymértékben elősegíti, hogy a fürdő e területét kizárólag 16 év feletti vendégek vehetik igénybe.

Szolgáltatások:

  • élmény- és pezsgőmedence
  • alternatív kezelések
  • kozmetikai és wellness-masszázsok
  • finn szauna, infraszauna, római gőzkamra, kültéri rönkszauna
  • sókamra, tepidárium, aromaszoba
  • pedikűr, manikűr, szolárium
Szeged fürdő jakuzzi

Szeged fürdő jakuzzi

Korszerű gyógyászat

A Dóra kút 1551 méter mélyről feltörő 70 Celsius fokos nátrium hidrogénkarbonátos gyógyvizének hatásait kihasználva kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségek és csontritkulás kezelésére. A Napfényfürdő gyógyászati részlegében szakorvosi irányítás mellett vehető igénybe a fürdőgyógyászati és fizikoterápiás kezelések. Társadalombiztosítás által támogatott kezelésekre Magyarország egész területéről fogadja a gyógyfürdő a betegeket.

Mindemelett a külföldi és belföldi vendégek is igénybe vehetik a fürdőgyógyászati szolgáltatásokat orvosi vizsgálatot követően. A létesítményen belül a nappali kórházban komplex gyógyászati kezeléseket nyújtanak, illetve 14 db két ágyas szobában kínálnak a vendégeknek zavartalan pihenést a kúrák alatt. A gyógyászati épület két szintjén egyéni gyógytorna szobák, fizikoterápiás szobák, víz alatti vízsugármasszázs helyiségek, szénsavas fürdő, gyógyvizes kádfürdő, az iszappakolás kezelőhelyiségei, csoportos víz alatti tornamedence, gyógyvizes medence, súlyfürdő, masszázshelyiségek és gyógytornaterem kaptak helyet.

Gyermekparadicsom

A hat év alatti korosztály számára alacsony, 0-40 cm-es vízmélységű medenceterületet alakítottak ki. A gyermekbarát Baba-Mama Világban lehetőséget kínálnak a szülőknek a kisbaba nyugodt altatására, pelenkázására és etetésére egy csendes környezetben, az élményfürdőn belül.

A babakonyhában mikrohullámú sütő áll a vendégek rendelkezésére az étel megmelegítésére.
Gyermekjátszóban egy négy szintes, labirintusszerű játszóház biztosítja a nagyobb gyermekek önfeledt szórakozását, valamint egy külön játéksarok is várja a kis vendégeket.

Szeged fürdő csúszda

Szeged fürdő csúszda

Nyári fürdő

A fürdőkomplexum részeként a nyári időszakban szép, parkosított környezetben várja vendégeit Szeged legnépszerűbb strandja. A strand területén tanmedence, uszoda, élménymedence négy óriáscsúszdával és gyermekpancsolók találhatóak. A májustól szeptemberig tartó időszakban színes programok és rendezvények is várják a fürdőzőket.

Rendezvényterem, esküvő

450 főig „egy fedél alatt” mindaz, ami egy sikeres rendezvényhez szükséges: szállás, rendezvényterem, catering, wellness. Magas színvonalú szolgáltatásainkkal vállaljuk családi és céges rendezvények teljeskörű lebonyolítását.

Keressen minket bizalommal, kérje egyedi ajánlatunkat!

A Hunguest Hotel Forrásban 400 fős étterem, számos konferencia- és szekcióterem (450 főig), valamint Szegeden egyedülálló kertünk kiválóan alkalmas magas színvonalú konferenciák, rendezvények és kerti partyk lebonyolítására.

Hunguest Hotel Forrás - rendezvényterem

Hunguest Hotel Forrás – rendezvényterem

Fennállásunk óta méltó rangot vívtunk ki konferenciák, rendezvények szervezésében szegedi, országos és nemzetközi viszonylatban is.  Nagy büszkeség számunkra, hogy tavalyi évben közel 400 rendezvény sikeréhez járulhattunk hozzá szolgáltatásainkkal.

AKCIÓS szobafoglalás a Hunguest Hotel Forrás szállodába – Csak kattintson a képre vagy a linkre és közvetlen a szállásadótól foglalhat

Hunguest Hotel Forrás – Foglaljon direkt a legjobb árakon

⭐️4.5/5  Hunguest Hotel Forrás**** –  Szeged

CSALÁDI ÉLMÉNYEK

Közös családi élményekre csábít az összesen közel 1000 méter hosszúságú csúszdarendszer, a gyermekpancsolók, a bowlingpálya, játszóház, segway kirándulások, a felülmúlhatatlan szegedi halászlé és a nyári szabadtéri színházi előadások! Vakációzzon velünk és engedje meg, hogy életre szóló élményekkel kényeztessük családja minden tagját a legkisebbektől legnagyobbakig!

Hunguest Hotel Forrás - Családok

Hunguest Hotel Forrás – Családok

Milyen szobát érdemes választani, ha gyermekkel érkeznek?

✔︎ Babákkal és kisgyermekekkel érkezőknek ajánljuk kétágyas szobáinkat, melyben maximum két pótágy elhelyezésére van lehetőség.
✔︎ Kétlégterű apartmanjainkban a gyermekek részére a nappaliban kihúzható kanapén tudunk megágyazni. A szülők részére külön hálószoba áll rendelkezésre.
✔︎ Több gyermek esetén javasoljuk családi, két egymásba nyíló kétágyas szobáinkat, ahol a különálló lakrészekben mindenki megtalálja a maga pihenését. Egyes családi szobáink egyik fürdőszobája fürdőkáddal felszerelt, mely könnyebbséget jelent a kisgyermekek esti fürdőzésénél.

Melyek a szálloda gyermek- és bababarát szolgáltatásai?

✔︎ Gyermekanimáció és gyermekmegőrzés: Találkozz Szegi Tekivel, a szálloda kabalateknősével!
✔︎ Babaágy, babakád, WC szűkítő és fellépő térítésmentesen a picik kényelméért! Kérjük jelezze előre igényét és érkezésekor már a szobába készítve fogadják a hasznos kiegészítők a babákat!
✔︎ Etetőszék éttermünkben 

Legyen szó glutén- vagy laktóz érzékenységről, diétáról vagy cukorbetegségről nálunk garantáltan megtalálják az igényeknek megfelelő ételeket reggelinél és vacsoránál egyaránt!

Szállodánk teljes egésze akadálymentes, a szobák és az étterem is babakocsival jól megközelíthető.

Kalandok szárazon és vízen kicsiknek és nagyoknak!

Gyermek szolgáltatásaink:

✔︎ A szállodában: játszószoba, XBox szoba, kerti gyermekjátszótér, bowling, biliárd
✔︎ A Napfényfürdő Aquapolisban: kültéri és beltéri gyermekmedencék, pancsolók, játszótér, négyszintes játszóház, baba-mama világ
✔︎ A nyári időszakban képzett animátorok gondoskodnak a kicsik és nagyok szórakoztatásáról, jó kedvéről.

ANIMÁCIÓS PROGRAMOK SZEGI TEKIVEL – KATTINTSON IDE!

Hunguest Hotel Forrás – Vélemények, élménybeszámolók

– Varasdi Zsuzsa
A személyzet a sok munka ellenére is segítökész, mosolygós és kedves. Tiszta és kellemes szobák, változatos, minden igényt kielégítö, fantasztikus svédasztal regggelire és vacsorára.
 
Kellemes és hangulatos Wellness részleg. Kikapcsolodas akar egyedül, akar parban vagy csaladdal.
 
Google értékelés
5/5

 – Páncél Eszter

Mi a férjemmel 3 napot töltöttünk itt. Nekünk különösen tetszett, hogy a személyzet fantasztikusan kedves, udvarias, tisztelet tudó,segítőkész és roppant elegáns volt. A szobánkal elégedettek voltunk maximálisan.
 
A reggeli is szuper volt. Amit Én egy picikét nehezményeztem hogy vacsora java részt főtt étel volt. Én személy szerint nem szeretem a főtt ételt vacsorára de egyébként a konyha kíváló. Külön dícséret hogy nem feltétlen csak magyar ételek vannak hanem egy kicsit probálják megérinteni a szállodában megszálló vendégek konyhályát is.
 
A belváros is pár perc sétával elérhető ami fantasztikus dolog. Mi összességében elégedettek voltunk a szállodával.
TripAdvisor értékelés
5/5

– Erika Czuth

Gyerekbarát! Kiszolgálás szuper, a fürdő remek és hatalmas, a szobák rendben vannak. Finomak az ételek és annyit eszel amennyi belefér.

 
Google értékelés
4/5

– Vidéki György

5 napot töltöttünk itt, nagyon jól éreztük magunkat, nálunk ez 10/10.
A személyzet normális – nem tolakodó, a felszolgálónktól az az 1-2 kedves szó
nagyon jól esett.

Kényelmesen lifttel lejuthatunk a szomszédos élményfürdőbe
ahol minden megtalálható amire egy családnak 2kis gyemekkel szüksége lehet.


Az egész szálloda területén és a fürdőben is babakocsival kényelmesen !! lehet közlekedni.
Az ételek finomak, néha különlegesek és bőségesek. A szoba ( 3. emelet ) szép, tiszta, tágas, légkondi is tökéletes volt.

 
Google értékelés
5/5

Szegedről

Szeged történelmének és mai városképének egyik legmeghatározóbb esemény az 1879-es árvíz. Az épületek többsége az árvíz során elpusztult, a mai épületek jó része az árvíz után épült. Szeged egységes, eklektikus stílusban épült belvárosa hamar a turisták kedvencei közé került.

Szeged nem csak pusztulást kapott a Tiszától, hanem élelmet is, hiszen a halban gazdag folyó a halászoknak a biztos megélhetést jelentett. A legváltozatosabb halételekkel találkozhatunk a város és a környék halászcsárdáiban, de a leghíresebb mégis a szegedi halászlé.

Szeged Látnivalói

Széchenyi tér

A Széchenyi tér szeged belvárosában található négyszög alakú, 50 087 m2 területű parkosított, a forgalom elől részlegesen elzárt tér, mely rendszeresen szolgál ünnepségek, vásárok, fesztiválok helyszíneként.
Közép-Európa egyik legszebb terét évszázados platánfák, császárfák, pompás virágzatú magnóliák és több más különleges növény, szökőkutak és szobrok teszik különlegessé.
A Széchenyi tér a Kárász utca folytatása, megjelenését a XIX. század végén uralkodó eklektika határozza meg.
A tér eredeti neve Szabadság tér volt, Széchenyi István halála óta (1860) viseli mai nevét.

Dóm tér

A Szegedi Dóm tér 12.000 m2-es nagyságával megegyezik Velencei Szent Márk tér méretével. Az elegáns, letisztult stílusú tér Rerrich Béla tervei alapján épült fel 1928-1930 között. Szeged leghíresebb terének legmeghatározóbb épülete természetesen a Fogadalmi templom, mely előtt a Szentháromság szobor található. A tér keleti és déli oldalán egyetemi intézmények, míg nyugati oldalán a püspöki palota, a hittudományi főiskola és az egyházmegyei múzeum található.

Hunguest Hotel Forrás

Képek, videók

AKCIÓS szobafoglalás a Hunguest Hotel Forrás szállodába – Csak kattintson a képre vagy a linkre és közvetlen a szállásadótól foglalhat

Hunguest Hotel Forrás – Foglaljon direkt a legjobb árakon

⭐️4.5/5  Hunguest Hotel Forrás**** –  Szeged

Hívjon minket bizalommal

Telefon: +36-62-566-466

(minden nap 8:00-22:00-ig)