Rólunk

Mi a TravelHunter?

Az első és legfontosabb, hogy az oldal nem utazási iroda! A mi célunk, hogy megtanítsunk okosan utazni és az általunk működtetett közösségi oldalakon osztjuk meg a tapasztalatinkat, hogy te is gond nélkül profi utazóvá válj.

Az utazásokat magadnak kell foglalni! Kivétel, ha egyedi ajánlatot kérsz tőlünk, ahol segítünk minden egyes folyamatban, de a tanácsadásunk minden esetben plusz költséggel jár. Ígérem, hogy így is messze a piaci árakon alul tudsz utazni.

Naponta osztunk meg olyan utazásokat, amiket mi kellően jónak találunk és, ha ezek az ajánlatok közül foglalsz, akkor 100%-ra biztos, hogy olcsóbban tudsz utazni, mint egy irodánál.

Nagyon változatos utakat osztunk meg, amik lehet Európán belüli olcsó ajánlatok pl: Római hosszúhétvége 20 ezer Ft környékén vagy akár 1 hetes utazás Görögországba szállással és repjeggyel együtt 50 ezer Ft-ért. De az abszolút kedvenc a 10.000 Ft-os első osztályú repjegy Izraelbe.

Nagyon sok ajánlatot találsz más földrészekre is pl: Volt már az oldalon repjegy Thaiföldre minden adóval és illetékkel együtt 67.000 Ft-ért, de Amerikába is találhattatok repjegyet már 30.000 Ft-ért.

A repjegyek mellé általában szállások is párosulnak, ami a Hostelektől kezdve az 5* luxus szállásokig vannak. Itt is a lehető legjobbat keressük mindig és van, hogy sikerül kifognunk öt csillagos luxus szállást 5-10.000 Ft között.

 

Kik vannak a projekt mögött?

Dina Andris vagyok a TravelHunter alapítója. Évek óta óriási vágyam, hogy körbeutazzam a Földet, de nem engedhettem meg magamnak anyagilag ezt az álmomat. A vágy és az akarat odáig vezetett, hogy rátaláltam az olcsó utazás művészetére. Úgy gondoltam, hogy ez a folyamat hosszú és az emberek nem minden esetben kitartóak, így a kezükbe szerettem volna adni egy olyan oldalt, ahol ők is tudnak ezzel a módszerrel olcsón utazni.

Radó Péter vagyok.Tavaly támadt az ötlet, hogy segítsek azon útitársaknak, akik szeretnének olcsóbban utazni. Példaként önmagamat vettem, mivel szeretek utazni minél kevesebb pénzből. Rájöttem, nem kell feltétlenül milliomosnak lenni, hogy eljuss olyan helyekre, amikről egyébként csak álmodozhattál!

Egész életem az utazás körül forgott és forog, ennek köszönhetően már elég sok helyen megfordultam. Kezdetben pár napos európai kirándulásokat tettem (pl. Barcelona, London, Bologna), majd „kiléptem” Európából és Ázsiába repültem, majd Amerikába és újra Ázsiába és folytathatnám ……

Mivel szerettem volna különleges helyekre eljutni, egy szerződés erejéig elmentem dolgozni egy óceánjáró hajóra. Így a Bahamák és Karib-tenger jónéhány szigetére eljutottam, valamint sétálhattam Miami Beach homokos partján is.