Rólunk

Miért mi?

  • Magyarország, egyik legnagyobb és legrelevánsabb utazó közössége van velünk, akik számtalan utazáson vettek részt rajtunk keresztül
  • A piacon elérhető legjobb ár-érték arányú utakat mutatjuk meg neked
  • Hivatalos és képzett tanácsadók segítenek neked, hogy megtaláld a számodra legjobb utazást
  • Minden területet lefedünk

 

Kik vannak a projekt mögött?

Dina Andris vagyok a TravelHunter alapítója. Évek óta óriási vágyam, hogy körbeutazzam a Földet, de nem engedhettem meg magamnak anyagilag ezt az álmomat. A vágy és az akarat odáig vezetett, hogy megalkottam a repjegy és szállásfoglalás művészetét. Úgy gondoltam, hogy ez a folyamat hosszú és az emberek nem minden esetben kitartóak, így a kezükbe szerettem volna adni egy olyan oldalt, ahol ők is tudnak ezzel a módszerrel kedvezőbb áron utazni.

Radó Péter vagyok.Tavaly támadt az ötlet, hogy segítsek azon útitársaknak, akik szeretnének olcsóbban utazni. Példaként önmagamat vettem, mivel szeretek utazni minél kevesebb pénzből. Rájöttem, nem kell feltétlenül milliomosnak lenni, hogy eljuss olyan helyekre, amikről egyébként csak álmodozhattál!

Egész életem az utazás körül forgott és forog, ennek köszönhetően már elég sok helyen megfordultam. Kezdetben pár napos európai kirándulásokat tettem (pl. Barcelona, London, Bologna), majd „kiléptem” Európából és Ázsiába repültem, majd Amerikába és újra Ázsiába és folytathatnám ……

Mivel szerettem volna különleges helyekre eljutni, egy szerződés erejéig elmentem dolgozni egy óceánjáró hajóra. Így a Bahamák és Karib-tenger jó néhány szigetére eljutottam, valamint sétálhattam Miami Beach homokos partján is.