loading...
last minute utak

Last Minute utak, hotelek – akár 50% engedménnyel

Last Minute Utak- Foglald le következő üdülésedet szuper olcsón!

Last Minute Utak- Ahogy a cím is sugallja, ez az oldal kizárólag az utolsó pillanatban még el nem kelt utazási ajánlatoknak van szentelve. Szállodák, repülőjegyek, hajókirándulások, csomagok, nyaralókölcsönzők és tevékenységek.

Aktuális Last Minute ajánlataink

🏨 Sharm El Sheikh, Sharm Resort ****
📆 2020.02.23-03.01., Bécsből: 228.837 Ft / 2 fő (Teljes ár!)
📆 2020.02.07-14., Budapestről: 256.617 Ft / 2 fő (Teljes ár!)

 

Díjmentes Ajánlatkérés

🏨 Marsa Alam, Port Ghalib Resort ***
📆 2020.02.20-27., Bécsből: 256.617 Ft / 2 fő (Teljes ár!)

 

Díjmentes Ajánlatkérés

🏨 Sharm El Sheikh, Siva Sharm Resort ****
📆 2020.02.23-03.01., Bécsből: 260.784 Ft / 2 fő (Teljes ár!)
📆 2020.02.07-14., Budapestről: 283.008 Ft / 2 fő (Teljes ár!)

 

Díjmentes Ajánlatkérés

🏨 Hurghada, Makadi Palace *****
📆 2020.02.12-19., Budapestről: 396.212 Ft / 2 fő (Teljes ár!)

 

Díjmentes Ajánlatkérés

 

 

 

Keress minket és segítünk (hétvégén is!):
📱 +36 20 434 94 63
📨 hello@atlasztravel.hu
💬 Messenger

Az ár tartalmazza:
 repjegy adókkal transzfer  kézi- és feladott poggyász szállás a választott ellátással  helyi asszisztencia
Külön fizetendő: vízum (kivéve Sharm El Sheikh) és utasbiztosítás

 

6 gyors tipp a last minute utak – nyaralás tervezéséhez

Néha, csak úgy figyelmeztetés nélkül egy kis kikapcsolódásra van szükségünk – vagy hirtelen lehetőséget kapunk a munkahelyről arra, hogy nyaralni menjünk. Ez nemcsak lehetőséget, hanem kihívást is jelent. Hová menjünk, hogyan jutunk el oda, kivel utazzunk és mennyibe fog kerülni?

Ha nincs időd a nyaralás megtervezésére, akkor használd ezt az ellenőrzőlistát (amely személyes tapasztalatból és hibákból származik) választásaid behatárolására.

1. Mi a költségvetésed?

Ez legyen reális. Írj le egy számot; ennyi pénzed van.

Egy mindent magába foglaló csomag jó módja annak, hogy tartsuk magunkat a költségvetéshez, ám mindig vegyük figyelembe, hogy vannak plusz költségek, nem fedett étkezések, ajándéktárgyak, stb.

Ha önállóan mész, fogd a mágikus összeget és kezdd el levonni a becsült útiköltségeket, szállást, étkezést – az alapvető tételeket. Ha gyorsan eléred a nullát, érdemes újra megvizsgálni a tervet. Szűk a költségvetés?

Előfordulhat, hogy közvetlenül az ötödik pontra ugrasz: utazási iroda. Ez létfontosságú lehet abban, hogy segítsen a lehető legtöbbet kihozni a pénzedből.

2. Kivel mész?

Ha nem fogadtad el teljesen az egyedül utazás gondolatát, ám senki sem szabad az utazás ideje alatt, akkor talán át kellene gondolni; ez nem jelenti azt, hogy egyedül kell menned, de őszintének kell lenned magaddal a saját kényelmi szinteddel kapcsolatban. Egy vezetett túra lehetne az alternatíva, csoportos utazás egyedül – de gyakran a költségvetésen való túllépéssel járhat.

Ha a szokásos útitársad nem szabad, nézd át az ismerőseid listáját. A partnerem éppen új munkát kezdett, és nem tudott nyaralni menni, így meggyőztem az anyámat – bőséges szabadidővel és hasonló kalandos szellemmel rendelkezik -, hogy jöjjön velem. A foglalás előtt kiderült, hogy anyám mindkét főnöke szabadságon volt és a naptárban semmi fontos nem volt, ezért végül kifizette a jegyváltoztatási díjat és egész hétre maradtunk.)

3. Hol „szép” a mostani évszak?

Végre itt van az ideje, hogy meglátogasd álmaid városát, tengerpartját, de most megfelelő erre az időpont?

Az olyan tényezők, mint az időjárás és a szezonalitás segítenek meghatározni az esetleges problémákat, mielőtt azok csalódást okozhatnának. A Karib-térség olcsó lehet, de hurrikánszezon van? Mindig is tavasszal szeretted volna Párizst meglátogatni, de a szállodák ekkor a legdrágábbak, és nem volt elegendő idő pénzt félretenni ilyen költségekhez…

Nemet mondani bakancslistás utakra nem jelenti azt, hogy soha nem lesz lehetőséged oda eljutni; csak azt jelenti, hogy most nem a legjobb az időpont. Már régóta fáj a fogad Barcelonára, és ámbár az időjárás kellemesnek tűnik a tervezett időkeret alatt, a utolsó pillanatban a last minute utak repülőjegy egy kicsit túl drága…

4. Vannak leküzdhetetlen problémák?

Megtaláltad a tökéletes egzotikus helyszínt ésszerű repülőjegyárakkal, jó minőségű szállással és elérhetőséggel – még egy prospektust is kaptál  – ám szükséged van-e vízumra? Vannak-e olyan ajánlott védőoltások, melyeket meg kell kapnod? Érvényes az útleveled?

A lehetséges bürokrácia figyelembevétele elengedhetetlen, ha valamit időbeli korlátokkal tervezünk. Külső tényezőtől függően a vízum megszerzése hónapokig eltarthat, és ezt hozzá kell adni a költségvetéséhez is. Egy másik megfontolás az, hogy egy tífusz vakcina vagy a malária tabletták kapcsán időpontot kell egyeztetni, és ez problémás lehet. Egy hely felkeltheti az érdeklődésedet, de a vízumkötelezettség vagy a sárga láz figyelmeztetése megváltoztat mindent.

5. Hívj fel egy utazási irodát (minket)

Ez lehet akár az első lépés is, de tudom, hogy sokan, büszkék vagyunk arra, hogy önálló utazók vagyunk. El kell mondanom az öntervezésről azonban, és még a legtapasztaltabb utazók is egyetértenek abban, hogy ha nincs sok időnk, egy utazás megszervezése alapos kutatás nélkül katasztrofális lehet.

Számos jó utazási iroda létezik, amelyek nemcsak a költségvetést, hanem különleges utazási igényeidet is figyelembe tudja venni. (Fordulj hozzánk bizalommal!)

6. Van barátod vagy családod külföldön?

Lehet, hogy a szemed egy csicsás hotelra vetetted ki, ám ne felejtsük el a saját barátaink, családunk és a múltbeli ismerősök otthonát is. Talán nem bánják az utolsó pillanatos érkezést.

Érdeklődj a tisztelet keretein belül, hogy külföldi ismerősöd, ráér-e az utazás ideje alatt. Vagy megnyílnak az ajtók, és lehúzhatjuk a szálláshelyeket a listáról, vagy lehet, hogy nagyszerű javaslatuk van arra, hogy hol szállj meg olcsón (és lehet, hogy egy szabadnapon találkozhattok!). Erre lehet először is gondolni – mi utolsónak hagytuk.

További ajánlatok: Ide kattintva

A legjobb last minute szállodai ajánlatok

A last minute szállodai ajánlatokat korábban nehéz volt megtalálni, manapság már egyáltalán nem az.

A foglalási és leltár-technológiák terén elért jelentős előrelépéseknek köszönhetően a szállodák sokkal okosabban kezelik szobáikat.

Az eredmény? Ezekből a megtakarításokból az eladás során sokat átadnak a vendégeknek. A vendégek a tizenegyedik óráig várnak, hogy lefoglalják a szállást, és több olyan app létezik amely jutalmazza a foglalást.

A szállodák, mint a legtöbb utazási szolgáltatás, a kereslet-kínálat alapján működnek.

Ha a kereslet magas, akkor az árak emelkednek, és végül a szobák még magasabb áron is elkelnek. Ha a kereslet alacsony, az árak idővel csökkennek – bár gyakran a szállodák nem akarják lenyomni az árat egy bizonyos szint alá. Itt jönnek be a foglalásos oldalak, mint például a Priceline, eladják a szálloda felesleges készletét attól függően, hogy hány szabad szoba van.

Az árak jelentősen eltérhetnek napról napra, ugyanazon szobánál, elsősorban a szállodák várható kihasználtsága alapján. Ez azt jelenti, hogy amikor a dátum közelebb kerül, az ár csökkenhet és emelkedhet is, illetve a szoba lehet hogy egyáltalán nem lesz elérhető.

Attól függően, hogy mekkora egy rendezvény, lehetséges, hogy hatással lesz a rendelkezésre álló szobák számára – gyakran nehéz találni a környéken szobákat, nem is beszélve az olcsó szobákról, ha van egy nagy konferencia / sportesemény / stb. Ahogy az esemény közelebb kerül, a szobák elérhetősége csökken, az árak magasabbak lesznek!

Gyakran jó ötlet, hogy kedvező lemondási szabályzatos szállást találjunk (pl. lehetővé teszi, hogy egy vagy két nappal a rendezvény előtt lemondjuk) – ily módon biztos lehetsz abban, hogy meg tudsz szállni valahol, ha az árak emelkednek, ám lehetővé teszi az olcsóbb szobák keresését is, amikor a dátum közelebb kerül. Ha valahol olcsóbbat találsz, egyszerűen törölöd az eredeti foglalást!