loading...

Görög Ajánlatkérés

Görögország specialistaként a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy megbízható és tiszta szálláshelyeket kínáljunk nektek. Első és legfontosabb, hogy felmérjük, hogy milyen utazásra van szükségetek.

Mi nem hiszünk abban, hogy 2-3 szállás kivételével, mást nem lehet ajánlani. Görögországi utazásotok során nagyon sok szempontot figyelembe kell vennünk. Az egyik, hogy milyen városba, szigetre szeretnétek eljutni.

Korfu, Zakynthos, Kréta, Rodosz, Kefalónia, Athén és vég nélkül sorolhatnánk a jobbnál jobb helyeket. Igazából nehéz dönteni, de egyet biztosan állíthatunk: ha valami egyedülálló élményt akarsz szerezni, akkor a görög szigetek és városok utazás szempontjából a legkiválóbb választások!

Itt egy 5 perces Ajánlatkérő kérdőív, ami teljesen ingyenes, azonban segítitek a munkánkat, hogy már konkrét lehetőségekről tudjunk beszélni a következő alkalommal

Töltsd ki és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Andris és Peti

 

Melyik ajánlat érdekel? (Úti cél és hotel neve)
Indulás helye
Legkorábbi indulás
Legkésőbbi haza érkezés
Felnőttek száma
-
+
Gyerekek száma
-
+
Életkoruk az utazás végeztével
Szobák száma
-
+
Ellátás
Árkategória (Repülőjegy+Szállás)
Név
Telefonszám
E-mail cím
Megjegyzés
Adatvédelem
Személyes adatait megrendelésének teljesítése, fiókjának kezelése, valamint egyéb okból dolgozzuk fel. Ezen opciókat az Adatvédelmi beállítások aloldalon bármikor kikapcsolhatja. A személyes adatok feldolgozásáról, elsősorban annak további céljairól, az adatok EU-n kívülre történő átadásáról és ehhez kapcsolódó jogairól további információkat az Adatvédelem aloldalon talál.
Értékeld a munkánkat