loading...
palace hotel hévíz

Palace Hotel Hévíz

A hotelről

A tófürdő miatt természetesen a szállodák, panziók, apartmanok sokasága található meg Hévízen. Ezek közül az egyik legnépszerűbb a Hotel Palace Hévíz négycsillagos szállodája. Nagyon jó helyen fekszik, mindössze 200 méterre található a tófürdő bejáratától.

A Hotel Palace Hévíz 135 szobával rendelkezik, valamint mindent igényt kielégítő wellness-szel várják a látogatókat. Ezenkívül tradicionális hévízi gyógykezelések és a kiváló gasztronómia is növeli a szálloda ázsióját.

Palace Hotel Hévíz

Palace Hotel Hévíz

Palace Hotel Hévíz – A szobák

Három típusú szobából lehet választani: standard kétágyas, economy franciaágyas és családi apartman.

Minden szoba felszereltségéhez hozzátartozik:

  • Szabályozható fűtés és légkondicionálás (külső hőmérséklet függvényében)
  • TV magyar és idegen nyelvű csatornákkal
  • Telefon
  • Minibár
  • Fürdőszoba zuhanyzóval
  • Fürdőköntös
  • Hajszárító
  • Franciaágy
  • Asztal fotelokkal
  • Étkezőasztal
  • Fésülködőasztal

Standard kétágyas szoba

28-34 m2 alapterületű tágas, nemdohányzó szobák. Mindegyik pótágyazható és egy személy is foglalhatja.

A szobák többsége erkéllyel, széffel és bidével is rendelkezik.

Palace Hotel Hévíz szoba

Palace Hotel Hévíz szoba

Economy franciaágyas szoba

28 m2 alapterületű franciaágyas szobák, kényelmesen két felnőtt részére. Szükség esetén 1 gyermek részére pótágyazható.

A szobák szállodánk 6. emeletén találhatók, tetőablakkal rendelkeznek. Többsége erkéllyel, széffel és bidével is rendelkezik.

Palace Hotel Hévíz szoba

Palace Hotel Hévíz szoba

Családi apartman

39-42 m2 alapterületű, két légteres, nemdohányzó apartmanok, melyek hálórészében franciaágy, a nappaliban kinyitható kanapé található.

Palace Hotel Hévíz szoba

Palace Hotel Hévíz szoba

AKCIÓS szobafoglalás a Palace Hotelbe – Csak kattintson a képre vagy a linkre

Forralt boros wellness 3 nap 2 éjszaka

⭐️4.5/5  Palace Hotel**** –  Hévíz

Az étterem és ételek, kávézó

A Hotel Palace Hévíz egy étteremmel és egy kávézóval szolgálja ki a vendégeket. A szállodában elérhető a szobaszervíz is 6 és 22 óra között!

Palace Hotel Hévíz étterem

Palace Hotel Hévíz étterem

Monarchia Étterem

A reggeli bőséges büféasztalon hazai ízekkel kiegészített nemzetközi kínálatból választhatnak a vendégek. Ezután menü jellegű ebéd és (félpanziós) svédasztalos vacsora elérhető.

Az étlapon a könnyed, nemzetközi jellegű fogások mellett néhány hagyományos magyar specialitás is megtalálható. Az ételekhez kitűnő borok választékából is ajánlunk.

A szálloda ún. soft all inclusive ellátást is kínál az idelátogatóknak. Ez a következőből áll: grill ebéd (leves, grill főétel, desszert), délutáni kávé és sütemény a Walzer kávézóban, félpanziós vacsora italfogyasztással (ásványvíz, üdítő, csapolt sör, folyó bor, kávé).

Palace Hotel Hévíz étterem

Palace Hotel Hévíz étterem

Walzer Kávézó

A terasszal rendelkező kávézó és bár kínálatában kávé és tea különlegességek, italok széles választéka, ízletes szendvicsek valamint sütemények is megtalálhatók.

Palace Hotel Hévíz kávézó

Palace Hotel Hévíz kávézó

 

Hotel Palace Hévíz wellness és spa, gyógykezelések és szépségklinika

A szálloda számtalan, minden igényt kielégítő és egyben minőségi wellness szolgáltatást kínál a vendégeinek.

A vendégek a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe térítésmentesen:

  • élmény-wellness medence nyakzuhannyal (30°C)
  • pezsgőfürdő (34°C)
  • finn szauna
  • bio aroma szauna
  • gőzkabin
  • dézsazuhanyt és klasszikus tusolót kombináló tusolóhelyiség
  • a nyári hónapok idején hangulatos napozóterasz
Palace Hotel Hévíz wellness

Palace Hotel Hévíz wellness

Többféle masszázstípust kínál a Hotel Palace Hévíz a vendégeknek (térítés ellenében):

  • Svéd masszázs: lazítja az izmokat, elősegíti a relaxációt, és csökkenti a stressz okozta negatív hatásokat, mint például a fej-, hát-, és a nyakfájást.
  • Illóolajos aromamasszázs: a kezelés illóolajokkal történő, gyengéd masszázs. Az olajos (aroma) masszázs javallott: testi, lelki és szellemi regenerációra, közérzetjavításra.
  • Szőlőmag olajos hátmasszázs és egész testes masszázs: a szőlőmag olajos masszázs élénkíti a bőrt, ezzel javítja a bőr felszínén a keringést, így tisztít és méregtelenít. A szőlőmag olaj eredményesen gátolja a sejtöregedést, segít megőrizni a bőr fiatalságát, üdeségét.
  • Relaxáló egész test masszázs: a tökéletes ellazulás, kikapcsolódás masszázsa.
  • Egész test masszázs. Csökkenti a fáradtságérzetet, oldja a feszültséget, lazítja a görcsös izmokat.
  • Yumeiho masszázs: a Yumeiho gondolati hátterét az úgynevezett „testsúlyközpont – eltolódás elmélet” adja. A kezelés célja, hogy helyreállítsa a testrészek szimmetriáját, rendezze az elcsúszásokat és visszaállítsa a testi folyamatok harmóniáját. Akupunktúrás pontokon keresztül stimulálja a belső szervek öngyógyító folyamatait, oldja az izomgörcsöket.
Palace Hotel Hévíz wellness

Palace Hotel Hévíz wellness

  • Thai masszázs: bangkoki eredetű masszázs egyesíti az akupresszúra, a jóga és a reflexológia elemeit. Nem csak az izmokra, hanem az energiát harmonizáló vonalakra és pontokra is hat. Célja, a test energiáinak aktivizálása ritmikus akupresszúrás nyomásokkal. Relaxációs, feszültség- és fájdalomcsökkentő hatása révén jótékony közérzetjavító kezelést jelent.
  • Shiatsu masszázs: Japánból származó masszázs, amelyben a meridiánvonalak mentén elhelyezkedő akupresszúra-pontokon keresztül masszíroz a masszőr. A terápia nyomásokból, masszírozásból és nyújtásból áll. Elősegíti a szervezet öngyógyulását. A kezelés ruhában a földön, szőnyegen történik.
  • Talpreflexzóna masszázs: a reflexológia az emberi test minden egyes részének megfelelő működésére kiható reflexpontokra gyakorolt nyomás tudományos technikája. Megfelelően végezve a masszírozás ingerületet küld a test különböző szervei, mirigyei és idegei felé.
  • Nyirokmasszázs: aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Kiüríti a szöveti ödémákat, csökkentve az érintett szervek fájdalmát, javítja a vérkeringést, sőt a sejtek táplálék és oxigén ellátását is. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok hamarabb kiürülnek.
Palace Hotel Hévíz wellness

Palace Hotel Hévíz wellness

Gyógyászat

A Hotel Palace Hévíz komplex kezelési programokkal várja a vendégeket, amelyeket szakorvosi vizsgálat előz meg.

A következő kezelések állnak rendelkezésre:

  • Hévízi gyógykúra: alkalmazható reumatikus mozgásszervi megbetegedések, csontritkulás, degeneratív (kopásos) gerinc-vagy ízületi megbetegedések idült szakaszában, sérülések és mozgásszervi műtétek utókezelésére, továbbá lágyrész-reuma, másodlagos ízületi betegségek, krónikus, perifériás, az idegrendszerhez kapcsolódó, mechanikai okokra visszavezethető panaszok, ízületi operációk elő- és utókezelése, porckorong műtéteket követő, krónikus nőgyógyászati betegségek kezelésére.
  • Gyógymasszázsok: gyógyászati céllal, az orvos utasítására és előírásának megfelelően végzett masszázsforma. Célja a feszes, kötött, fájdalmas testtájékok fellazítása és a vérkeringés javítása. Helyreállítja a bőr rugalmasságát, a bőr alsó rétegeibe lerakódott salakanyagokat eltávolítja, az izomzat keringését fokozva annak teljesítőképességét növeli.
Palace Hotel Hévíz wellness

Palace Hotel Hévíz wellness

  • Elektroterápia különböző formái: rekeszes galván, ultrahang, interferencia, TENS kezelés, dyadinamic, mágnesterápia.
  • Iszappakolás: a hévízi tó tőzegmedréből kinyert kombinált peloid típusú iszapot (80%-a szervetlen és 20 %-a szerves anyagot tartalmaz) használják fel a gyógyításra. Nagyszerűen alkalmas krónikus mozgásszervi (reumatikus) és egyes nőgyógyászati betegségek gyógyítására valamint sérülések utókezelésére.
  • Egyéb gyógypakolások: fluor-, kén-, ritex, PCP-pakolás.
  • hidroterápia: az egészség javítása érdekében a víz különböző hőfokon, nyomáson, eltérő időtartamig és különféle helyeken alkalmazott eljárás.
  • egyéb az orvos által felírt gyógykezelések

CARAT szépségklinika

Nemcsak a hagyományos szépségápolással kapcsolatos kezelések találhatók meg, hanem Magyarország első és egyetlen biológiai bőrfiatalító koncepciója is rendelkezésre áll.

Palace Hotel Hévíz wellness

Palace Hotel Hévíz wellness

A holland fejlesztésű termékcsalád és kezelések külön vonalat képviselnek a szépségipar területén, melyet a hagyományos kozmetika és a plasztikai sebészet ötvözeteként foghatunk fel. A biológiai bőrfiatalítás segítségével természetes eredmény érhető el. A kezelések biztonságosak, fájdalommentesek, és látványosak.

 

AKCIÓS szobafoglalás a Palace Hotelbe – Csak kattintson a képre vagy a linkre

Forralt boros wellness 3 nap 2 éjszaka

⭐️4.5/5  Palace Hotel**** –  Hévíz

Palace Hotel Hévíz – Vélemények, élménybeszámolók

– Evelin

3 éjszakát töltöttünk itt, félpanziós ellátást választottunk. A reggeliben és a vacsorában is találtunk mindig olyat amit szívesen fogyasztottunk. Voltak átlagos, mindennapos ételek (pl. bundáskenyér) de akadtak különlegesebbek is (pl. marhanyelv) így az étteremre nem lehet panasz.

A wellness részleg valóban kicsi, ugyanakkor mindig lehet olyan időpontot találni mikor az ember nem a zsúfoltságot fogja ki. Úszásra is volt elég hely. Az itt dolgozók teljes mértékben segítőkészek, kedvesek, gyors kiszolgálás, udvarias megszólítás.

A környéken minden max. 10 perces sétával elérhető: boltok, butikok, éttermek, drogéria, kávézók. Mi biztos jövünk még erre!

TripAdvisor értékelés
5/5

 – Attila

Barátnőmmel töltöttünk ebben a hotelben 4 éjszakát félpanziós ellátással. Nagyon jól éreztük magunkat, a szobánk a sétáló utcára nézett, volt egy kis erkélyes, ahonnan nagyon jó kilátás volt a környékre.

A hotel konyhája nagyon jó volt és választékos is, minden étkezésnél jól laktunk. A Wellness részleg ugyan nem nagy, de minden van benne amire szükség van, meg voltunk vele elégedve. Összességében nagyon jól éreztük magunkat a szállodában, szívesen visszatérünk majd a jövőben.

TripAdvisor értékelés
4.5/5

– Katalin

Hévíz központjában van a Szálloda, mely a Hévízi-tóhoz, a központhoz egyaránt közel van. Az étteremben figyelmes, udvarias a kiszolgálás, házias ízek, bőséges adagok jellemzik az étkezéseket.

A Wellness-részleg ugyan nem nagy, de minden igényt kielégít.
TripAdvisor értékelés
4/5

– Gábor

A szálloda elhelyezkedése ideális, a két oldalán sétálóutcák vezetnek a tóig.

A személyzet kedves, mind a recepción, mind az étteremben mind a kávézóban.

A szobánk tiszta volt, tágas és kényelmes volt az ágy. A klíma könnyen kezelhető és jól működő.

A reggeli széles választékot vonultatott fel, a vacsora is rendben volt, bár arányaiban kissé soknak találtam a tésztaféléket.

A pincérek kedvesek voltak és gyorsak, azaz gyorsan vették fel az italigényünket, és hamar ki is hozták.

A wellness részleg is rendben volt, valamint kértünk masszázst, amit mind a megrendelés, mind a szolgáltatás oldalán profin lebonyolítottak.

TripAdvisor értékelés
5/5

– Tibor

Nagyon kedves a személyzet a recepciótól kezdve a takarítónénikig mindenki maximálisan korrekt és pozitív. A szoba tiszta és rendezett, aki a kis méretű tévére panaszkodik azt nem értem, miért elvárás a 120 centis kijelző egy pihenés alatt? Nekünk bőven megfelelt, maximum, ha fél órát volt bekapcsolva hisz nem ezértmentünk hanem kikapcsolódni.

Kérésünk volt, hogy csendes szobát kérünk és a folyósó végén kaptunk helyet, tényleg csendes volt. Babaágyat otthon felejtettük, de kértünk és gyorsan kaptunk egy szinte újat. Amint jeleztük, hogy a fürdőből a szappan elfogyott perceként belül fel is töltötték.

A wellness részleg is tiszta és modern, kisbabával is gond nélkül használtuk.

Google értékelés
4.6/5

Hévízről

Hévíz tófürdő

Mi mással is kezdhetnénk a cikket, mint a tófürdő! A Hévízi-tó Európa legnagyobb gyógyhatású melegvizes tava. A több mint 200 éves fürdőhagyományokkal rendelkező gyógyhelyet évente több százezer turista keresi fel.

Hévíz

Hévíz

Magyarország legrégebbi és legismertebb gyógyfürdője a római korból származó emlékek szerint több mint 2000 éves múlttal büszkélkedhet. Hévíz tófürdő gyógyító hatása már a rómaiak számára is ismert volt!

Hévíz Gyógyfürdő – Milyen betegségekre ajánlott?

  • Reumás mozgásszervi panaszok minden degeneratív kopásos, meszesedéses típusa.
  • Gyulladásos izületi és gerincbetegségek nyugalmi stádiumban.
  • Kötőszöveti reuma (izom-, ínszalagok megbetegedései).
  • Másodlagos izületi betegségek, anyagcserezavarokhoz társuló izületi panaszok (pl. köszvény).
  • Belső elválasztású mirigyek zavara.
  • Bőrbetegségekhez társuló izületi gyulladások.
  • Törések, baleseti sérülések, mozgásszervi műtétek utáni állapot (elsősorban végtagtörések) rehabilitációra alkalmas stádiumban.
  • Anyagcsere csontbetegségek.
  • Izületi műtétek elő- és utókezelése, porckorongműtét utókezelése.
  • Krónikus nőgyógyászati betegségek.
  • Krónikus, perifériás idegrendszert érintő, elsősorban mechanikai okokra visszavezethető bántalmak.

Kis-Balaton

Hévíztől 16 km-re van hazánk egyik legkülönlegesebb tája. A Zala folyó mentén egy mocsaras-nádas terület lett kialakítva, amely a 200 évvel ezelőtti természetes állapotokat tükrözi.

Elsősorban gazdag madárvilágáról ismert, de számos gerinctelen élőlénycsoport száma is jelentős.

Hévíz program

Hévíz program

A turisták is megtapasztalhatják a Kis-Balaton szépségeit, a Kányavári-sziget az egyetlen olyan terület, amely szabadon látogatható. A szigetre egy fahídon keresztül vezet az út, ahol egy tanösvényt is kialakítottak. Itt az információs táblák segítségével megismerhetjük a madárvilágot. Egy kilátótoronyból pedig élvezhetjük is a táj látványát.

A Kányavári-szigethez az Állatsimogató a gyerekek számára kötelező program! Nem csak simogatni, hanem etetni is lehet a szelíd állatokat. De van itt pónilovaglás és lovaskocsizás is!

Palace Hotel Hévíz

Képek, videók

Hévíz Szállások – Közeli szálláshelyek

Kedved kaptál, hogy ellátogass Hévízre?

Nézd meg szállásajánlatainkat

Hívjon minket bizalommal

Telefon: 06/20-241-1319

(minden nap 8:00-22:00-ig)