loading...
Szöul közvetlen járat

Új közvetlen úti cél Budapestről: Szöul

Hetente három alkalommal közlekedő közvetlen járatot indít Budapest és Szöul-Incshon (ICN) reptere között a LOT Polish Airlines, a foglalási rendszerében elérhető adatok szerint idén szeptember 22-től. 

Szöul közvetlen járat

A lengyel légitársaság kedden, pénteken és vasárnap közlekedik majd Budapestről Szöulba. A téli menetrendben helyi idők szerint a LO 2001-es számú járat 11:25-kor (október végéig 12:25-kor) száll fel Budapestről, és másnap 06:05-kor érkezik meg Szöulba.

Visszafelé hétfői, szerdai és szombati napokon repül a járat, amely 07:30-kor, LO 2002-es járatszámmal indul a Szöul-Incshon repülőtérről, és 13:15-kor érkezik meg Ferihegyre.

A szüul közvetlen járat okat a LOT Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépei teljesítik.

A menetrend szerinti repült idő Szöul felé 10 óra 40 perc, míg visszafelé 12 óra 45 perc lesz. A járatra szeptember-októberi dátumokra 150.000 Ft alatt már lehet retúrjegyet foglalni Economy Semi Flex promóciós tarifával.

Korábban már szó volt róla

Az nem szokatlan, hogy a légitársaságok foglalási rendszerében előbb jelennek meg a tervezett járatok, mint ahogy azt hivatalosan bejelentenék.

Ebben az esetben a járatok feltöltése és az értékesítés megkezdése, valamint a szeptember 22-i járatnyitás viszont meglehetősen közel esik egymáshoz.

A közeljövőben több más, rövid távú, úgynevezett ráhordó járat bejelentése is várható a LOT részéről.

Amint korábban megírtuk, még júniusban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a V4+ Logisztikai Fórum megnyitó ünnepségén jelentette be, hogy a végső szakaszba értek a tárgyalások a LOT Budapest és Szöul közötti közvetlen járatáról.

A lengyel légitársaság foglalási rendszere szerint Budapest és New York között heti 4 helyett 3 járat repül a téli menetrendben (H, Cs, Szo), a chicagói járat pedig nem elérhető novembertől.*

A szöul közvetlen járat nyitás a LOT budapesti repülőtéren megkezdett és tervezett terjeszkedésének része, amely szerint a magyar fővárosban alakítja ki második számú átszállóközpontját a lengyel légitársaság.

Forrás: Airportal