loading...

10 nap Phuket: repjegy poggyásszal és 4*-os szálloda reggelivel 248.590 Ft

Phuket utazás áprilisban: nézd meg élőben a fantasztikus Maya Beach-et!

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 248.590 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019. április 1-11.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Phuket retúrjegy: Qatar   
  • 🛏️ Szállás
    4*-os szálloda a Patong Beach részen, reggelivel, medencével

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban fedélzeti ellátás, kézi- és feladott poggyász is benne van!

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Phuket utazás – információ

Phuket sziget Thaiföld délnyugati részén; az ország legnagyobb szigete. Az Andamán-tengerben, Thaiföld nyugati partjai előtt fekszik. A szárazfölddel két híd köti össze. Közigazgatásilag Phuket tartomány része. Gazdagságát korábban az ónnak és a guminak köszönhette. Az India és Kína közötti hajózóutak egyike erre vezetett, ezért a szigetet gyakran említették portugál, holland és angol kereskedők hajónaplóiban. A térség fő bevételi forrása napjainkban az idegenforgalom. A sziget legnagyobb települését szintén Phuketnek nevezik.

A legtöbb hotel a Patong várostól a Kata Noi déli részéig húzódó partszakaszon található. Aki mozgalmas helyen akar nyaralni, az itteni szállodát keressen. A legnyüzsgősebb, szolgáltatásokban legjobban ellátott strandok Patong, Karon és Kata strandjain vannak. A sziget keleti partvidéke sziklás, nagyon szép, de a tengeri fürdőzés különböző mértékben és jelleggel komplikált.

A közelben fekszik a Phi Phi szigetek, ahol a csodás Maya Beach is megtalálható. Ez a 2000-es évben forgatott A part című DiCaprio-film által lett híres.

Vízum Thaiföldre

Repülővel érkezés esetén 30 napig,  szárazföldi határátkelőhelyen történő beutazás esetén évente két alkalommal 30 napig vízummentes, azon túl vízumköteles a tartózkodás.

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!