loading...

Kedves TravelHunteres Barátaink!

Sokan jeleztétek, hogy elmennétek erre az útra meg elmennétek arra a körutazásra, de nem tudjátok, hogy hogyan kell ennyi repjegyet lefoglalni vagy hogyan kell a szállást intézni!

Jó hírünk van! Bővítettük a szolgáltatásainkat, aminek segítségével most már nem külön-külön kell lefoglalnotok az általunk vadászott remek repjegyeket és szállásokat, hanem egy link alatt, csupán pár kattintással mindkettő egyben lefoglalható!

Egy megkeresés alapján választottuk ezt a szolgáltatást, amit a Beontrips utazásszervező biztosít rajtunk keresztül. Az online foglalást nyújtó cég csakis elismert, megbízható partnerekkel van szerződve, akik széleskörű hozzáféréssel rendelkeznek az utazáshoz szükséges szolgáltatásokhoz.

Mi a Beontrips?

Magyarországon bejegyzett cég, akik magyar ügyfélszolgálattal rendelkeznek, szóval bármi “gondod” adódna az utazásnál, akkor ők tudnak segíteni. Lehetőséget biztosítanak arra, hogy egyben lefoglald a repjegyet és a szállást csak pár kattintással.

Miért érdemes foglalni?

  • Mi megtaláljuk Neked az olcsó és minőségi utat, a Beontrips rendszere pedig biztosítja a foglalást pár kattintással.
  • A foglalás utáni visszaigazoláskor már a birtokodban lesz a kiválasztott repjegy-visszaigazoló kód és a szállás is.
  • A repülőjárattal kapcsolatos menetrendváltozás miatti problémákat a cég intézi és ad alternatívát, nem Neked kell ezzel foglalkozni, „futkosni”.
  • A foglalás és a fizetés biztonságos, az utazásod pénzügyi biztonságát a Colonnade biztosítótársaság garantálja!
  • Ha a foglalásodat követően megtalálod ugyanazt a repülőjegyet és szállást olcsóbban mint ahogy a beontrips.com oldalon foglaltad, a különbözetet megtérítik neked! részletek
  • további részletek

Részletes leírást a cég ezen oldalán találsz! https://information.beontrips.com/information/hu/miert-nalunk-foglalj-2/

Általános Szerződési Feltételek: https://information.beontrips.com/information/hu/aszf/

Adatvédelmi szabályzat: https://information.beontrips.com/information/hu/adatvedelmi-szabalyzat/