loading...
Punta Cana utazás, tengerpartok, programok

Punta Cana utazás, tengerpartok, programok

Dominikáról és Punta Canáról vélhetően mindenkinek a hófehér tengerpartok, a pálmafák, a türkizkék víz jut eszébe. Nem véletlenül! A népszerű nyaralóhely a Karib-térség egyik legszebb partrészével rendelkezik. Nem hiába nevezik Kókusz-partnak is. Egy Punta Cana utazás mindenki számára elsőosztályú élményt fog jelenteni!

Ha szeretnétek Ti is élvezni a dominikai tengerparti feelinget, partnercégünkön keresztül már nagyon jó áron tudtok foglalni repjegyet, transzfert és szállást! Keress minket a hello@atlasztravel.hu email-en!

 

Tengerpartok

 

Bavaro Beach

Punta Cana leghíresebb tengerpartja. A parton remek resort-szállodák, éttermek és ajándékboltok találhatók, ez a rész nyújtja az igazi dominikai luxusnyaralást. Partja sekély, így gyerekesek számára is ideális!

 

Macao Beach

A tengerpart a Bavaro délkeleti részén egy kis öbölben fekszik, ami népszerű a szörfösök körében.

Az UNESCO az egyik legszebb karibi strandnak választotta, ez is bizonyítja, hogy érdemes ide ellátogatni és élvezni a hófehér homokos partot.

 

Arena Gorda Beach

Ez a parti rész a legfehérebb homokos rész és a központi Bavaro közelsége miatt nagyon népszerű hely. Egy kicsit szelesebb nála, emiatt sok szörföst és vitorlást láthatunk itt.

 

Uvero Alto Beach

Punta Cana talán legismeretlenebb tengerpartja, mivel ez van a legtávolabb a várostól és a népszerű résztől.

Éppen ezért nincs akkora tömeg, így aki nyugodtabban akarja élvezni a nyaralást, ez tökéletes helyszín. Az aranyszínű homok, a türkizkék tenger és a pálmafák ragyogó látványt nyújt.

 

Punta Cana Beach (Playa Blanca)

A város „központi” strandja, közel a belvároshoz és a repülőtérhez. Rengeteg étterem, bár található a parton és természetesen itt is a fehér homok és a pálmafák kihagyhatatlan „kellékek”.

 

Juanillo Beach

A legdélibb rész Punta Cana környékén, az egyik legnépszerűbb tengerparti szakasz.

Nagyon hosszú strand, északi részén fekszik Cap Cana, ami szintén a turisták egyik fő célpontja. Itt magasabb kategóriájú szállodákat találunk, a csatornák mellett yachtok, luxusházak, apartmanok helyezkednek el.

 

Cabeza de Toro Beach

Nevét (bika feje) a tengerparti rész alakzatáról kapta. Nem a legszebb strandok egyike, mivel itt több az alga a nagy hajós forgalom miatt. Sok resort-szálloda található a parton.

Punta Cana utazás fő célpontja a tengerpartozás!

Punta Cana utazás fő célpontja a tengerpartozás!

 

Punta Cana utazás, programok

 

Scape Park

Ez egy kalandpark, ahol több program is kipróbálható.

Az egyik legnépszerűbb a Hoyo Azul, avagy a kék lyuk. Ez egy természetes mészköves képződmény (cenute), aminek medencéjében összegyűlik a víz. Nagy élmény benne úszkálni!

A kötélpályán lecsúszás (Zip Line) igazi adrenalinnövelő program! Fantasztikusan szép a helyszín, a lecsúszás közben ragyogó kilátás nyílik a tengerpartra.

 

Manatí Park

Az ország legnagyobb állatbemutató helye. Több mint 150 állatfaj látható a parkban. Legnépszerűbb program a delfinshow és a velük való úszás.

A delfinshow sokak nagy kedvence

A delfinshow sokak nagy kedvence

Szafari túra

Az egynapos kirándulás keretében megismerhetitek a környező falvakat, a helyi kultúrát. A terepjárók fantasztikus vidéken visznek át, élvezhetitek a szinte érintetlen belső terület szépségeit!

 

Saona sziget

Kihagyhatatlan program, a beszámolók is ezt erősítik meg. Tengerpartja és élővilága miatt igazi turistaparadicsom! Punta Cana utazás keretében mindenképp látogassunk el ide!

A sziget különlegessége, hogy partjaitól mintegy 400–600 méter távolságra a tengerben egy nagy méretű (4 km²-es) sekély (körülbelül 1 méter mély vizű) terület található, amelyet „természetes úszómedencének” is neveznek. Ez a világ legnagyobb ilyen jellegű természeti képződménye.

Saona szigetét fakultatív program keretében keressük fel!

Saona szigetét fakultatív program keretében keressük fel!

Sznorkelezés

Üvegfenekű hajóval felfedezheted a víz alatti élővilágot és természetesen a sznorkelezés sem maradhat el! Vajon milyen élmény lehet cápákkal és rájákkal úszni? Te is kipróbálhatod a Punta Cana nyaralás alatt!

 

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Szeretnél több cikket olvasni? Nézz körül itt: Blog-oldalunk