loading...

1 hét Zanzibár: repjegy + poggyász + 5*-os resort-szálloda + félpanzió 315.605 Ft!

Utazás Zanzibár

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 315.605 Ft/fő

Időpont
2019. május 3-11.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Zanzibár retúrjegy: Air France   
  • 🛏️ Szállás
    5*-os szálloda, félpanzióval, medencével, tengerparton

 

FOGLALÁS EGYBEN

 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban fedélzeti ellátás, kézi- és feladott poggyász is benne van!

 

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink 

Foglaláshoz segítség 
 

Utazás Zanzibár – egy kis ízelítő

Zanzibár – ez a szó még ma is olyan titokzatos és mesebeli hangzású, mint Timbuktu vagy a régi Szamarkand neve. A sziget elnevezése perzsa eredetű: Zangh=fekete, bar=part, vagyis Fekete part. A két nagyobb (Zanzibar és Pemba), valamint néhány kis korallszigetből álló és mindössze 2642 km2 területű Zanzibar az Indiai óceánban helyezkedik el, kb. 25 mérföldre Tanzánia partjaitól.

Két főbb szigete Unguja és Pemba. Unguját szokták Zanzibárként emlegetni, ez a kettő és a többi kis sziget csoportja alkotja az úgynevezett “fűszerszigeteket”. Most itt az alkalom, hogy személyesen megtapasztaljuk, milyen az, amikor a levegő telítve van a sok-sok egzotikus fűszer illatával. Egyszerre bódító, forró és lüktető. Szerecsendiót, borsot, fahéjat, vaníliát és gyömbért szárítanak a tikkasztó napon, e sokféle illat keveréke lélegzetelállító. A színekről nem is beszélve. De mind közül a szegfűszeg a legdominánsabb. Nem véletlenül, ugyanis itt, a “feketék földjén” termesztik a világ szegfűszeg-szükségletének 80 százalékát. 

A sziget partjainak mentén érintetlen, csodálatos strandokat találhatunk, elzárva a zsibongó emberek hadától, a természet lágy ölén. Itt delfinekkel és egyéb szép tengeri teremtményekkel is találkozhatunk.

Magyar állampolgároknak a belépéskor még 6 hónapig érvényes útlevél és vízum szükséges. A vízum az előre kitöltött vízumkérő lappal megérkezéskor a repülőtéren kiváltható.