loading...
Lufthansa nyereményjáték

Lufthansa nyereményjáték-Mondj igent a világra

A #SayYesToTheWorld kampánnyal a Lufthansa arra ösztönzi az embereket, hogy legyenek nyitottak a világra. Kérdéseket tesz fel, hogy tágítsa látókörüket, és segítsen nekik inspirációs forrásként tekinteni az utazásra.

Miért a Lufthansa?

A Lufthansa légitársaságot, sokan ismeritek és annál is többen kedvelitek, ugyan is az egyik legmegbízhatóbb légitársaságól van szó és a magyar piacon is igazán meghatározó, ugyan is a német társaság heti 77 járat
közlekedtet Budapest és Debrecen, illetve Frankfurt és München között, ezzel a legnagyobb kapacitást nyújtó hagyományos légitársaság a magyar piacon. 

  • 51 éve közlekedtet járatokat Magyarországra a Lufthansa, Európa legnagyobb légitársasága évente közel 800 000 utas választja a Magyarországról induló, vagy oda érkező Lufthansa járatokat.
  • A kiterjedt hálózatnak köszönhetően a világ szinte bármely pontja elérhető Budapestről, vagy Debrecenből egyetlen átszállással. A világ 202 városa, illetve repülőtere érhető el a téli menetrendben.
  •  A mostani SayYes kampány a világ felfedezésére, nyitott világszemléletre ösztönöz, amely keretén belül bárki felfedezheti a Lufthansa hálózatát, elég regisztrálni, majd meghívni egy ismerősét a játékba és megnyerheti a 11 Premium Economy interkontinentális jegy egyikét.
  • A játékot akár a fedélzetről is játszhatod, mivel a teljes Lufthansa interkontinentális flottában, illetve a kontinentális flotta Airbus A320-as gépein elérhető már a szélessávú internet.

 Irány a játék!

Mit nyerhetek?

A #SayYesToTheWorld kampány részeként fedezd fel a Lufthansa hálózatának kiterjedtségét, hiszen a német légitársaság heti 5400 járatot üzemeltet a világ 76 országának 202 célállomására – ehhez csak kattints a https://sayyestotheworld.com/global/en honlapra. A részvételhez mindössze válaszd ki a kívánt úti célt a https://sayyestotheworld.com/global/en webhely virtuális földgömbjén, kattints a „Catch this flight” gombra. Ezután hívd meg barátaidat 1-től 10 főig, akikkel szívesen vennél részt az utazáson. Ők is regisztráljanak és már részt is vesztek a játékban. Ha szerencsés vagy, akkor megnyerheted a 11 db, Premium Economy osztályra szóló retúr repülőjegyet és elutazhat veled 10 barátod, amely a Lufthansa hálózatán belül bármely desztinációra beváltható.

Hogyan kell játszani?

1. lépés: Látogass el a Lufthansa nyereményjáték oldalára ide kattintva: Lufthansa nyereményjáték

Lufthansa nyereményjáték

Lufthansa nyereményjáték

2. lépés: Válaszd ki, hogy hova szeretnél utazni a kis földgömb segítségével, majd kattints a Catch this Flight sárga gombra.

Lufthansa nyereményjáték

Lufthansa nyereményjáték

3. lépés: Regisztrálj az oldalon, pár infó megadásával. Fontos, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit használsz, mert ott fognak értesíteni! A regisztráció után fogsz kapni egy visszaigazoló e-mailt, amit meg kell erősítened, különben nem vehetsz részt a játékban!

Lufthansa nyereményjáték

Lufthansa nyereményjáték

4. lépés: Hívd meg azokat az embereket (maximum 10 fő) akikkel szívesen elutaznál a kiválasztott desztinációba. Sok sikert és remélem, hogy a TravelHunter közösségből nyer majd valaki.

Lufthansa nyereményjáték

Lufthansa nyereményjáték

Ilyen egyszerű, viszont a nyereményed az óriási értékű, hiszen nem egy tollat vagy bögrét, de nem is egy tv-t vagy laptopot nyerhetsz, hanem egy utazást, ami minden tárgyi dolognál sokkal többet ér, főleg ha azokkal utazhatsz, akiket még szeretsz is.

Ha nyertél, akkor pedig elrepítenek a két nagy gyűjtő/elosztó repülőtéren (Frankfurt és München) egyikébe, ahol kényelmes és gyors az átszállás lesz az ígért Premium Economy osztályra és innen indultok majd a kiválasztott úti célba. Frankfurtban található  Európa egyetlen First Class terminálja, München pedig Európa legjobb repülőtere és a világ legjobb terminálja címmel büszkélkedhet.

Sorsolás

2018.Nov.30

Érdekesség

A magyar utazók számára legfontosabb hír, hogy a légitársaság tovább bővíti járatszámát Budapest és Frankfurt között. Az útvonalon korábban a téli menetrendben négy járat közlekedett, 2017. december 11-től viszont a téli időszak alatt is naponta öt, illetve heti 35 járat közül választhattak az utasok. 2018 októberétől ismét bővül ez a járatszám és a hétfőtől péntekig közlekedő új, délutáni járatoknak köszönhetően heti 40 Lufthansa-járat áll az utasok rendelkezésére a két város között.

Az LH1344-es új járat 16:00-kor száll fel Frankfurtból és másfél órával később landol Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Visszafelé 18:10- kor indul a járat, majd 1 óra 45 perces menetidő után 19:55-kor landol Frankfurtban. Ezt a járatot is egy Airbus A320-as repülőgép szolgálja ki üzleti és turista osztályos konfigurációban. A járatok a téli menetrend két kiemelt időszakában repülnek: október 29-től december 14-ig, majd február 11-től a nyári menetrend életbe lépéséig, március 19-ig. Aki szívesen elmenekülne a zord őszi és téli időjárás elől, az máris lefoglalhatja vonzó téli úti célját a Lufthansánál.

Európa vezető légitársasága hat új, turisták által kedvelt úti céllal bővíti Frankfurtból és Münchenből induló járatai körét. Az induló járatok itt tudod foglalni: Lufthansa.com

  1. Eilat (Ovda)
  2. Agadir (Marokkó)
  3. Trieszt 
  4. Szaloniki
  5. Edinburg
  6. Tromsø

Olvasnál még?

15+1 álláslehetőség, ha utazással akarsz pénzt keresni

A világ összes reptéri Wi-Fi jelszava egy térképen

#szponzorált #Lufthansa #SayYesToTheWorld