loading...
Ingyen reptéri wifi

Ingyen reptéri wifi – A repülőtereken eltöltött várakozási idő az utazás egyik legrosszabb része. Nektek is ismerős érzés lehet az amikor megérkeztek egy másik országba és azonnal szeretnétek értesíteni a családtagjaitokat, rokonokat, barátokat, vagy csak szimplán posztolnátok egyet Facebookra vagy Instagramra.

De sajnos ezt nem tudjátok meg tenni mert a Wi-Fi jelszó nincs kiírva sehol sem és a mobilinternetet nem tudjátok használni mert sajnos még nem minden szolgáltatónál van lehetőségünk arra, hogy “ingyen” internetezhessünk külföldön. Nos, úgy látszik sokunk problémája megoldódott ezzel a megoldással.

Nyílt vezeték nélküli internet kapcsolatot nem könnyű találni minden reptéren. Nagyon sok reptér és hozzá köthető egyéb szolgáltatót, éttermek, Lounge Bárok nem adnak ingyen hozzáférhetési engedélyt, van ahol csak 30 percet van ahol 1 óra ingyenes Wi-Fi hozzáférést biztosítanak nekünk, de vannak olyan repterek is ahol csak is pénzért vagy az adott éttermekben fogyasztás közben kaphatjuk meg a jelszavat.

Akad olyan reptér is ahol a telefonszámunk és az e-mail címűnk megadásával kapcsolódhatunk a helyi hálózathoz.

Erre a problémára talált megoldást Anil Polat, egy számítógépes biztonsági mérnök, aki szabadidejében utazgat és egy utazási blogot vezet.

Hatalmas utánajárással és munkával létrehozott egy interaktív térképet, ahol a repterek Wi-Fi jelszavai vagy a reptereken elérhető bármilyen másik forrás (éttermek,bárok) Wi-Fi hozzáférését gyűjtötte össze és tette mindenki számára elérhetővé.

Ingyen reptéri wifi – Itt a térkép, amelyet Polat rendszeresen frissít és itt elérhető több tucat  Wi-Fi jelszó szerte a világon. Jelenleg 368 reptér érhető el.


Ha rákattintunk egy kis kék repülőgépre, akkor a felhasználók számára megmutatja, hogy az adott reptéren hol foglaljunk helyet, hogy a lehető legjobban elérhető legyen a Wi-Fi és további utasításokat ad a jelszó beírására.

A térképet sajnos egyenlőre csak pénzért érhetjük el applikáció formában az App Store, és Google Play, Amazon áruházakban.

Mondjunk búcsút a bosszantó adatforgalmi díjaknak és egyéb fizetős hot spot kapcsolatoknak és köszöntsük a legújabb ingyenes, kényelmes reptéri Wi-Fi valóságot.

Többet olvasnál? Nézz körbe a blogunkban: Blog