loading...
Calimbra Hotel Miskolctapolca

Calimbra Hotel Miskolctapolca

A hotelről

A Calimbra Konferencia és Wellness Hotel****-ban 41 két ágyas szoba, 8 apartman és 1 mozgáskorlátozott szoba várja a vendégeket.

50 szoba nyugtató hangulattal, a jázmin a bogáncs és a komló elegáns színeivel, bézs és pezsgő színű stílusos bútorokkal, modern fürdőszobával várják vendégeinket.
Az elegancia, a stílus ötvöződik az otthonosság, a kényelem fogalmával.

A Szálloda 14 db superior szobával, 27 db családi superior szobával, 2 db luxus superior szobával, 4 db de luxe apartmannal, 2 db exkluzív apartmannal szolgálja az Önök kényelmét. Családosok számára a családi superior szobákat és a de lux apartmanokat ajánljuk. Legkisebb vendégeknek a szobába kiságyat biztosítunk.

Az árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a bővített svédasztalos reggeli, a teljes wellness részleg /a finn szaunák és fényterápiás infraszauna, a jégkása kút, a dézsazuhany, a gőzfürdő, az infraszauna, az élmény-, és úszómedence, a sószoba, az idényjellegű külső medence napozóval, a fürdőköntös /14 éves kor felett/, az internetezés valamint a sorompóval őrzött és kamerával megfigyelt saját parkoló ingyenes használatát. 

Calimbra Hotel Miskolctapolca – A szobák

Superior szoba

Superior szobáink 2 fő számára kényelmes elhelyezést biztosítanak.

Légkondicionálóval, zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD színes televízióval, szo internettel, hűtőszekrénnyel és széffel rendelkeznek.

Keleti fekvésűek, erkéllyel nem rendelkeznek.

Calimbra Hotel superior szoba

Calimbra Hotel superior szoba

Calimbra Hotel Miskolctapolca – Családi superior szoba

Családi superior szobáink francia ágyasak vagy különágyasak, tágasak, elegánsak és otthonosak.

Légkondicionálóval, zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD színes televízióval, szobai internettel, hűtőszekrénnyel és széffel rendelkeznek.

További egy vagy két fő elhelyezésére alkalmas, kényelmes kihúzható ülőgarnitúra várja a vendégeket. A szobák részben nyugati fekvésűek, nagy részben erkéllyel rendelkeznek.

Innen csodálatos kilátás nyílik a szálloda medencéjére, illetve az egész Bükk hegységre.

Calimbra Hotel superior családi szoba

Calimbra Hotel superior családi szoba

Luxus superior szoba (pezsgőmedencés)

Luxus superior szobáink francia ágyasak, 2 fő számára exklusiv kényelmet nyújtanak. A szobák különlegessége, hogy pezsgőmedencével rendelkeznek.

Ezen kívül légkondicionálóval, káddal felszerelt nagy méretű fürdőszobával, bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD színes televízióval, szobai internettel, hűtőszekrénnyel és széffel felszereltek.

A szobák déli fekvésűek, erkéllyel rendelkeznek.

Calimbra Hotel luxus superior szoba

Calimbra Hotel luxus superior szoba

De lux apartman (két szobás)

De lux apartmanjainkban 4 fő kényelmesen pihenhet a két szobás, egy-, vagy kétszintes lakóegységekben.

Légkondícionálóval, bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD színes televízióval, szobai internettel, hűtőszekrénnyel és széffel rendelkeznek.

Ezekben az apartmanokban egy vagy két fürdőszoba biztosítja a vendégek kényelmét.

Ezekben hálószoba, és a másik szobában egy és két fő elhelyezésére alkalmas kényelmes kihúzható ülőgarnitúra várja a vendégeket.

Az apartmanok erkéllyel rendelkeznek. Innen csodálatos kilátás nyílik az egész Bükk hegységre.

Calimbra Hotel De luxe apartman

Calimbra Hotel De luxe apartman

Exkluzív apartman (három szobás)

Legtágasabb apartmanjaink 85 m2-esek, nagy családok elhelyezésére is kiválóan alkalmasak. 5 – 6 fő kényelmesen pihenhet a három szobás, kétszintes lakóegységekben.

Légkondicionálóval, bekészített törölközővel és hajszárítóval, telefonnal, LCD színes televízióval, szobai internettel, hűtőszekrénnyel és széffel rendelkeznek.

Ezekben az apartmanokban két fürdőszoba biztosítja a vendégek kényelmét. A hálószobához csatlakozó fürdőszobában hidromasszázs sarokkád található.

A másik két szobában egy és két fő elhelyezésére alkalmas kényelmes kihúzható ülőgarnitúra hívogatja a látogatókat.

A két nyugati oldalon lévő szoba 10 – 10 m2-es erkéllyel rendelkezik. Innen csodálatos kilátás nyílik az egész Bükk hegységre. Calimbra Hotel Miskolctapolca

Calimbra Hotel Exkluzív apartman

Calimbra Hotel Exkluzív apartman

AKCIÓS szobafoglalás a Calimbra Wellness Hotelbe – Csak kattintson a képre vagy a linkre

Akciós HOLIDAY csomag Miskolctapolcán – Félpanziós ellátással

⭐️4.6/5  Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** –  Miskolctapolca

Az étterem és ételek

A Calimbra Hotel Miskolctapolca 120 vendéget befogadó étterme kiválóan alkalmas nagyobb rendezvényekreesküvőkre, de a leválasztható terek, akár családi események hangulatos színhelyévé is tehetik.

Az étterem külső teraszáról pompás kilátás nyílik a kertben található medencére, illetve a Bükk hegység teljes vonulatára. A hagyományos ízvilágon alapuló konyhát, olyan mesterszakácsok neve fémjelzi, akik a gasztronómiában már letették a névjegyüket.

Az étterem svédasztalos reggelik, délelőtti konferenciák, üzleti ebédek, délutáni kávézás, ötórai teázás, romantikus, gyertyafényes vacsorák, valamint hajnalig tartó lakomák helyszíne.

Calimbra Hotel étterem

Calimbra Hotel étterem

Wellness központ, wellness centrum a Calimbra Hotelben

A Calimbra Hotel Miskolctapolca olyan új szolgáltatásokat kínál, mint a 25 m2-es élménymedence és az 50 m2-es úszómedence,  gőzkabin,  finn szaunák és fényterápiás infraszauna, jégkása kút,  dézsazuhany, napozóterasz.

A medencetéren kívül alakítottuk ki szállodánk csendes wellness részlegét, masszázsszobákat, szoláriumot, és a légúti betegségek kezelésére és pihenésre kiválóan alkalmas sókamrát, amely vendégeink nyugodt, zavartalan relaxációját szolgálja.

70 m2-es szabadtéri úszómedencét idény jelleggel használhatják vendégeink.

Calimbra Hotel wellness

Calimbra Hotel wellness

A Calimbra Hotel Wellness-ben 2 db finnszauna, 1 db infraszauna és 1db gőzszauna található. Szaunamesterek szauna Szeánszot tartanak /illóolajos, citrusos, pálinkás-jeges, sörös illatokkal/ kedd, csütörtök és vasárnap, naponta két alkalommal.

Calimbra Hotel szauna

Calimbra Hotel szauna

Rendezvényterem, esküvő

Konferencia, rendezvény, konferenciaterem, Miskolctapolca

Az új, impozáns épületben szépség, elegancia és méltóság fogadja a látogatót. A rendezvény résztvevői számára kedvezményes szobaárakat kínálunk a teljes wellnessközpont ingyenes használatával.

Az első szinten 2 db légkondicionált, 100 és 130 fő személyt befogadó terem áll rendelkezésre, továbbá a tágas közösségi terek segítik a konferenciák lebonyolítását.

A termek, valamint a hall kiállítások megrendezésére is alkalmasak, berendezésük alakítható. A termekhez 4 m széles terasz csatlakozik, melyről gyönyörű a kilátás a szálloda medencéje és a Bükk hegység vonulata felé. Konferenciákon kívül vállaljuk partnertalálkozók, szimpóziumok, termékbemutatók, tréningek, vándorgyűlések, tanfolyamok, bálok szervezését és lebonyolítását.

További a helyszínre legjellemzőbb rendezvénytípusok

Konferencia, tárgyalás, előadás, csapatépítés, karácsonyi party, képzés, továbbképzés, kerti party, partnerfogadás, bál, díjátadás, megnyitó, eljegyzési buli, polgári szertartás, esküvő/lakodalom, házassági évforduló, szülinapi parti, privát party, diploma kiosztó, baráti összejövetel, osztálytalálkozó, csak éttermi szolgáltatások, sajtótájékoztató, magánlátogatás

Calimbra Hotel rendezvény

Calimbra Hotel rendezvény



A helyszín vendéglátástípusai:
kávészünet, reggeli, pezsgős koccintás, borkóstoló, koktél party, hideg-meleg büfé, díszétkezés, összetett díszétkezés, bekészítés

A helyszín technikai szolgáltatásai:

DVD lejátszó, Írásvetítő, Elnöki asztal, Faxolási lehetőség, Flip-chart tollakkal, Háttérzene, Polgári szertartás, Projektor, Vetítővászon, Légkondicionálás, Műsor, Nászutas szoba, Parkoló, Pulpitus, Ruhatár, Teremhangosítás, Természetes fény, TV, Vezetékes mikrofon, Zsinór nélküli mikrofon, Öltöző

AKCIÓS szobafoglalás a Calimbra Wellness Hotelbe – Csak kattintson a képre vagy a linkre

Akciós HOLIDAY csomag Miskolctapolcán – Félpanziós ellátással

⭐️4.6/5  Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** –  Miskolctapolca

Calimbra Hotel Miskolctapolca – Vélemények, élménybeszámolók

– ZsErka
 
Calimbra wellnesshotel, ahol a személyzet előzékeny, segítőkész, precíz és gyors. Félpanziós ellátás keretében bőséges, ízletes, főételeket kóstolhatunk. Reggelihez jó minőségű kávét, és magas gyümölcs-tartalmú üdítőket fogyaszthatunk a hideg és meleg ételek mellé.
 
Nem kell sietni, mert az étkezési időpontok végén is minden ételből van kínálat. A wellness részleg nem túl nagy, az élménymedence hőfoka hosszabb ücsorgésre is kellemes, az élményelemek jól működnek, szinte folyamatosan mennek. Érdemes kipróbálni a szaunaszeánszot, nagyon szórakoztató, valamint a masszázs is nagyon jó, személyre szabott.
 
A családi szoba tágas, ízlésesen berendezést és tiszta. Az ágyak kényelmesek (nem süppedősek). A fürdőszoba szintén tiszta, a toalett steril.
 
Hajszárítót inkább vigyünk, mert az gyenge. A tévé a szoba méretéhez kicsi. Minibár van. Érdemes ellátogatni Lillafüred, mert gyönyörű.
TripAdvisor értékelés
5/5

 – Dániel Nagy

Barátainkal együtt két szobát foglaltunk a hotelban, hogy egy kicsit együtt tudjunk kikapcsolni.

Kifejezetten kedves a személyzet.
A hely tiszta és nagyon barátságos. Családias légkör is elmondható róla.
Az ételek finomak, félpanziót kielégítőek.

A wellness rész kicsi, de annál szimpatikusabb.

Négy csillagnak kiválóan megfelel.
Jól éreztük magunkat a két rövid nap alatt!
TripAdvisor értékelés
5/5

– Magdicsi66

Igazán kitúnő hely. Nagyon figyelmes a személyzet. Igazi kényeztető kikapcsolódást nyújtott.
 
Ár érték arányban teljesen elfogadható. Finom ételek jellemzik. Nagyon jól éreztünk magunkat és máskor is elmegyünk ide.
TripAdvisor értékelés
4/5

Miskolctapolcáról

Barlangfürdő

Az Európában egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni, élvezni a tiszta, minden szennyeződéstől mentes levegőt.

A vendégek több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a vadvíz vízáramának kellemes masszírozását. Hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti képződmény különleges formáit.

A 30°C-os víz és a barlang klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén ajánlott, de mivel sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké – nem éri el az 1000 milligramm/litert sem – így korlátlan ideig lehet benne fürdőzni.

Miskolctapolcai látnivalók

Miskolctapolcai látnivalók


A következő beltéri medencék találhatók a Barlangfürdőben:

  • 2 termál medence (33-35 fokos)
  • Hidas-terem (33-35 fokos)
  • Római terem (32 fokos)
  • Csillagterem (32 fokos)
  • Öreg barlangi medence (29-30 fokos)
  • Fürdőcsarnok (29-30 fok)

A parkosított strandrészen 6 élményelemekben gazdag medence áll rendelkezésre. Fontos tudni, hogy az akadálymentesített parknak köszönhetően a mozgáskorlátozottak is zavartalanul tudnak közlekedni!

A következő kültéri medencék vehetők igénybe:

  • 3 gyerekmedence
  • Tavifürdő élménymedence
  • Kagylómedence
  • Úszómedence

Manapság már a szauna is része egy termálfürdőnek, természetesen itt is megtalálható. A Szaunaparkban két lávaköves finn szauna, egy gőzkabin, 3 infraszauna és egy merülőmedence várja a pihenni vágyókat.

Az Aquaterápia rész a népi és a modernkori gyógyászat technológiájával fogadja a vendégeket. Frissítő masszázsok, nyirokmasszázsok, méregtelenítések, fájdalomcsillapító kezelések mind megtalálhatóak a kínálatban.

Calimbra Hotel Miskolctapolca

Képek, videók

Miskolctapolca Szállások – Közeli szálláshelyek

Kedved kaptál, hogy ellátogass Miskolctapolcára?

Nézd meg szállásajánlatainkat

Akciós HOLIDAY csomag Miskolctapolcán – Félpanziós ellátással

⭐️4.6/5  Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** –  Miskolctapolca

3 nap 2 éjszaka Fürdőbelépővel

⭐️4.3/5  Hungária Panzió –  Miskolctapolca

Téli szünet félpanziós ellátással, gyertyafényes vacsorával

⭐️4.6/5  Kikelet Club Hotel*** –  Miskolctapolca

ŐSZI feltöltődés- Félpanziós ellátással

⭐️3.9/5  Park Hotel*** –  Miskolctapolca

Családias pihenés a híres Tapolca Fogadóban

⭐️3.9/5  Tapolca Fogadó –  Miskolctapolca

3 nap 2 éjszaka Miskolctapolcai pihenés, félpanziós ellátással

⭐️4.3/5  Flóra Panzió  –  Miskolctapolca

Hívjon minket bizalommal

Telefon: 06/20-241-1319

(minden nap 8:00-22:00-ig)

Calimbra Hotel Miskolctapolca