loading...
Hotel Bassiana Sárvár

Hotel Bassiana Sárvár – 10 legjobb szállás Sárváron

Hotel Bassiana Sárvár 

A 4*-os hotelről

A Nyugat-Dunántúl folyamatosan fejlődő, egyik legszebb fürdővárosában, Sárváron, 2007 óta várja Vendégeit a város szívében található, négycsillagos Hotel Bassiana. A Sárvár régi római nevét viselő szálloda épülete páratlan környezetben, a Nádasdy vár és a sárvári Arborétum közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A híres Gyógy- és Wellnessfürdő 700 méterre található.

Hotel Bassiana

Hotel Bassiana

Különleges belsőépítészeti megoldásokkal, tágas, jól felszerelt szobákkal, wellness szolgáltatásokkal, ízletes ételekkel, rendezvényhelyszínnel várja a vendégeket a szálloda.

A Hotel Bassiana**** azon kevés szállodák közé tartozik, melyeknek vendégei az egykori bajor királyi kertben pihenhetnek, sétálhatnak, és etethetik a vadkacsákat.

 

Hotel Bassiana Sárvár – A szobák

A vendégek 24 db kétágyas, 1 db egyágyas szoba és 2 db, családok számára is megfelelő lakosztály közül választhatnak.

Classic szoba

24m2-es, légkondicionált, nemdohányzó emeleti szoba egy kétszemélyes ággyal, ingyenes WIFI-vel. Főbb jellemzők: TV síkképernyős, minibár, fürdőköpeny, hajszárító
 
Hotel Bassiana - Classic szoba

Hotel Bassiana – Classic szoba

 

Fontos szempont, hogy a szálloda minden területe mozgássérültek számára is könnyen megközelíthető.

Lakosztály

48m2-es, légkondicionált, nemdohányzó emeleti szoba két kétszemélyes ággyal, ingyenes WIFI-vel. Főbb jellemzők: TV síkképernyős, minibár, fürdőköpeny, hajszárító
 
Hotel Bassiana - Lakosztály

Hotel Bassiana – Lakosztály

Superior szoba

24m2-es, légkondicionált, nemdohányzó emeleti szoba egy kétszemélyes ággyal, ingyenes WIFI-vel. Főbb jellemzők: TV síkképernyős, minibár, szobaszéf, fürdőköpeny, hajszárító.
Hotel Bassiana - Superior szoba

Hotel Bassiana – Superior szoba

 
 

AKCIÓS szobafoglalás a Bassiana Hotelbe – Csak kattintson a képre vagy a linkre

Bassiana Hotel legjobb ajánlatai, közvetlenül a szállodától

⭐️4.6/5  Bassiana Hotel**** –  Sárvár

Az étterem – Sárvár szállás félpanzióval

Sárvár egyik legjobb étterme, 75 fő befogadására alkalmas. A folyamatosan változó étlapon megtalálhatóak az ízletes leveseken túl a szárnyas-, vad-, hal-, marha-, borjúhúsból és mangalicából készült ételek is.

Hotel Bassiana - étterem

Hotel Bassiana – étterem

Ezen felül 30 fős különteremmel, jó időben pedig hangulatos, 85 fős fedhető terasszal várják a különleges gasztronómiai élményre vágyókat!

Hotel Bassiana - étterem

Hotel Bassiana – étterem

 

Hotel Bassiana Sárvár – sárvár wellness hotel

Egyedi, a Hotel Bassianara mégis oly jellemző színvilágot és formákat felvonultató wellness részleg jakuzzival, Kneipp taposóval, finn- és infra szaunával, dézsa zuhannyal, kardió gépekkel, valamint sport-, gyógy-, és aromás relaxáló masszázsokkal szolgálják a test és lélek feltöltődését.

Hotel Bassiana Sárvár

Hotel Bassiana Sárvár

Ezt kiegészítve, május elejétől szeptember végéig, fűthető, kültéri medence is rendelkezésére áll!

Hotel Bassiana - medence

Hotel Bassiana – medence


A hidegterápia -120 Celsius foktól induló kezelésekkel csökkenti a fájdalmat, javítja a közérzetet, fokozza a teljesítményt, megújítja a bőrt, és szinte észrevétlenül fogyaszt.

Hotel Bassiana - hidegterápia

Hotel Bassiana – hidegterápia


A szabadidejüket aktívan eltölteni vágyó vendégeknek ajánljuk a kerékpár kölcsönzési lehetőséget, áprilistól-októberig. Fedezze fel Sárvárt és környékét két keréken!

Hotel Bassiana - fittness

Hotel Bassiana – fittness

AKCIÓS szobafoglalás a Bassiana Hotelbe – Csak kattintson a képre vagy a linkre

Bassiana Hotel legjobb ajánlatai, közvetlenül a szállodától

⭐️4.6/5  Bassiana Hotel**** –  Sárvár

Rendezvényterem

Egy 90 fős napfényes, légkondicionált különterem áll a vendégek rendelkezésére. A teremhez egy nagy, dohányzásra is alkalmas erkély tartozik. Kellemes környezetben, felkészült személyzettel várjuk Önöket.

A helyszín kiválóan megfelel céges tréningek, konferenciák, üzleti igényekhez kapcsolódó rendezvények lebonyolításához. Itt fogadjuk lakodalmak alkalmával az ifjú párokat és vendégeiket.

Hotel Bassiana Sárvár – Fogászat

Kellemes, nyugodt környezetben gyógyuljon és pihenjen a Hotel Bassiana-ban! A fogászati rendelőben teljes körű ellátás, és nagy szakmai tapasztalat, precíz munkavégzés várja a vendégeket!

  • Fogfehérítés
  • Esztétikus tömések
  • Inlay, onlay (betét)
  • Koronák
  • Hidak
  • Kivehető fogpótlás, teljes fogsor
  • Kombinált fogpótlások
  • Teljes fogatlanság esetén
Hotel Bassiana - fogászat

Hotel Bassiana – fogászat

Hotel Bassiana – Vélemények, élménybeszámolók

– Kesjár Szilvia 
Kedves személyzet, bőséges reggeli, finom vacsora, tiszta szoba. Ár-érték arányban szerintem teljesen rendben volt, bármit kérdeztünk, készséggel álltak rendelkezésünkre! 🙂
 
TripAdvisor értékelés
5/5

 – Haris Judit

Mind az étterem, mind a hotel szolgáltatásai ár-érték arányban megfelelőek.||A welness részleg is igazodik a hotel méretéhez és a vendégek számához||A személyzet udvarias, barátságos. Semmi flanc, de minden megvan ami a pihenéshez kell
 
 
Google értékelés
5/5

– Erdei Sándor

Nagyon szép környezetben fekszik a szálloda. Igényes a kert, a beltéri wellness, a szoba tiszta és ízlésesen berendezett.

A vacsora a’la carte rendszerben működik a szállodában lakók számára is, ami furcsa, de a kupon amit adnak a mérsékelt árak miatt elegendő. A vacsora nagyon ízletes volt, szépen tálalták fel, és nagyon jó a kávé is. A felszolgálók lehetnének kicsit kedvesebbek is, de modoruk nem kifogásolható.

TripAdvisor értékelés
4/5

– Molnár Erika

A superior szobàt vettük igénybe ami minden szempontból tökéletes.😊
A wellnes részleg és a kültéri medence is kellemes kikapcsolódást biztosîtott.
A személyzet kedves segîtőkész,az ételek îzletesek. A tisztaság és
minden más a csillagok számának megfelel.😉
Biztosan visszatérünk
TripAdvisor értékelés
5/5

Sárvár

Sárvári fürdő

Magyarország egyik legjobb fürdőjének tartják, amely gyógyfürdő, élményfürdő, aquapark és wellnessközpont is egyben. Elkülönítve van a gyógyfürdő és a családi fürdő, így az örökmozgó kisebbek és pihenni vágyók nem zavarják egymást.

A Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdő háromszintes, amelynek alsó szintjének nagy része az öltözőké. Itt található ezenkívül a fitnesz és wellness centrum. A földszinti részen a már említett gyógy- és családi fürdőn kívül az étterem, gyógyászat és a szaunavilág is itt helyezkedik el. Az emeleten tágas pihenőkben lehet lazítani.

Sárvár wellness

Sárvár wellness

A strand rész nagy területen helyezkedik el. Találunk hullámmedencét, gyerekmedencét, fejesugró öblöt és egy nagy versenycsúszdát is. Utóbbinál csak óvatosan, a végén nagy sebességre gyorsulva csúszunk bele a medencébe.

A szaunavilágban sokféle kabint találunk: infraszauna, többféle finn szauna, két aromakabin és két gőzkamra. Elmaradhatatlan a Kneipp-medence és a jéghideg csobbanómedence. A nyugati szokáshoz hasonlóan a szauna fürdőruha nélküli terület!

Milyen betegségekre van jó hatással a sárvári gyógyfürdő?

  • mozgásszervi betegségek
  • légúti betegségek
  • nőgyógyászati gyulladásos betegségek
  • sportsérülések utókezelései
  • neurológiai tünetegyüttesek
  • izomfájdalmak
Sárvár fürdő

Sárvár fürdő

Sárvár Arborétum

A várral szemben, még a belvárosi részen található ez a 9 hektáros zöld terület, amely hazánk egyik legrégibb növénygyűjteménye.

Két részre osztható az arborétum: egyik a klasszikus angolpark, másik a tölgyfákkal borított ligeterdő.

Sárvár arborétum

Sárvár arborétum

További látnivalók

Hotel Bassiana Sárvár

Képek, videók

 

Sárvár Hotel és Szállások – Közeli szálláshelyek

Kedved kaptál, hogy ellátogass Sárvárra?

Nézd meg szállásajánlatainkat

Hívjon minket bizalommal

Telefon: 06/20-241-1319

(minden nap 8:00-22:00-ig)