loading...
Ryanair új útvonalak

Az elmúlt időszakban minden hétre jutott valami bejelentés új járatok beindításáról. A Ryanair most ismét húzott egyet és az eddig csak a Wizz Air által “uralt” Portugália felé nyitott. 

Többeknek biztos feltűnt, hogy az ír diszkont-légitársaság kínálatából eddig kimaradt a közvetlen portugál elérhetőség, holott Lisszabon sokak szerint az egyik leghangulatosabb főváros Európában! A Ryanair foglalási rendszerében egyből két desztináció is megjelent a mediterrán országba. Mindkét helyre ősztől fog közlekedni közvetlen járat Budapestről.

Lisszabonba október 29-én fog felszállni az első gép a Liszt Ferenc Repülőtérről. Hetente 3 járat közlekedik Budapest és a portugál főváros között: keddi, csütörtöki és szombati napokon.

Porto a másik célállomás. Ide is október 29-én indul az első járat és hetente kétszer fog repülni a Ryanair: keddi és szombati napokon. 

Ezzel mindkét városba konkurenciát állít a cég a Wizz Air-rel szemben, ami nekünk, utazóknak remek hír: Lisszabonba így minden nap lesz “fapados” járat!

Előző héten egy francia útvonalat jelentett be a Ryanair: Toulouse városa lesz elérhető ősztől közvetlenül Budapestről.

A két portugál városról mi is írtunk bemutató cikket:

Lisszabon hat csodaszép kincse

Kötelező látnivalók Portóban