loading...
Kikelet Hotel Miskolctapolca

Kikelet Hotel Miskolctapolca

A hotelről

Három csillagos pihenés, szállás, családi kikapcsolódás és üzleti utak

Rusztikus, stílusú klasszikus hangulatú szállást keres? 
Bükk hegység lábánál fekvő háromcsillagos szállodánk várja Önöket családjukkal, munkatársaikkal és üzleti partnereikkel!

szálloda Miskolc-Tapolca központjában található. Itt vendégeink élvezhetik mindazt, amit az anyatermészet adakozó kedvében csak nyújthat.

A szálloda tízpercnyire fekszik Miskolc belvárosától. A város és környéke minden napra kínál látnivalót és kikapcsolódási lehetőségeket.

Vendégeink megtekinthetik a Diósgyőri Várat, az Ortodox templomot egyedülálló múzeumával, kellemes órákat tölthetnek el Lillafüred csodálatos parkjaiban és mészkőbarlangjaiban. Bánkúton a síelés élményét is átélhetik.

A gyerekek számára felejthetetlen élményt nyújtó kisvasút is megtalálható Lillafüreden.

A Miskolctapolcai Barlangfürdő közelében…

Csupán 500 méterre fekszik szállodánk az Európában is egyedülálló Barlangfürdőtől, amely újonnan feltárt medencékkel és csíramentes levegővel várja a pihenni, és valóban felfrissülni vágyókat.

A Barlangfürdő környékén csónakázó tógyönyörű parkkalandpark és bobpálya, gyermeknek játszótér egészíti ki a szórakozási lehetőségeket.

Kikelet Hotel Miskolctapolca – A szobák

A Kikelet Club Hotelben 4 szoba és 17 apartman található. Az apartmanok 2,3,4 és 5 fő számára ideálisak.

A szállodai szobák konyhával nem rendelkeznek.

Minden apartmanunkban található:

  • fürdőkádas fürdőszoba,
  • műholdas színes televízió,
  • telefon,
  • hűtőszekrény.

A hálószobák franciaágyasak és különágyasak is lehetnek, igény szerint gyermekágyat is tudunk biztosítani.

A nappaliban lévő amerikai stílusú teakonyha magába foglalja a főzőlapot, a mosogatót és a mikrohullámú sütőt is.

Az árak bruttó árak, melyek tartalmazzák a bővített svédasztalos reggeli, a szauna, az infraszauna, a pezsgőfürdő, az internetezés valamint a kamerával megfigyelt parkoló ingyenes használatát.

Superior szoba

Superior szobáink 2 fő számára kényelmes elhelyezést biztosítanak. Franciaágyasak és különágyasak is lehetnek.

Fürdőkáddal felszerelt fürdőszobával, bekészített törölközővel, telefonnal, LCD színes televízióval, Wifi internettel, hűtőszekrénnyel rendelkeznek. 

Ezek erkélyesek és erkély nélküliek lehetnek. A superior szobákhoz konyha nem tartozik.

Kikelet Hotel superior szoba

Kikelet Hotel superior szoba


Apartman

Apartmanjaink 2 fő számára kényelmes elhelyezést biztosítanak. A hálószobák franciaágyasak és különágyasak. A nappaliban további egy vagy két fő elhelyezésére alkalmas kényelmes kihúzható kanapé várja a vendégeket.

Az itt lévő amerikai stílusú teakonyha magába foglálja a főzőlapot, a mosogatót, a mikrohullámú sütőt és a hűtőszekrényt is. Igény szerint gyermekágyat is tudunk biztosítani.

A lakóegységek fürdőkáddal felszerelt fürdőszobával, bekészített törölközővel, telefonnal, LCD színes televízióval, Wifi internettel, rendelkeznek.  Ezek erkélyesek és erkély nélküliek lehetnek.

Kikelet Hotel apartman szoba

Kikelet Hotel apartman szoba


Családi apartman

Családi apartmanjaink 4 fő számára kényelmes elhelyezést biztosítanak. A hálószobák franciaágyasak. A nappaliban további egy vagy két fő elhelyezésére alkalmas kényelmes kihúzható kanapé várja a vendégeket. Az itt lévő amerikai stílusú teakonyha magába foglálja a főzőlapot, a mosogatót, a mikrohullámú sütőt és a hűtőszekrényt is. Igény szerint gyermekágyat is tudunk biztosítani.

A lakóegységek fürdőkáddal felszerelt fürdőszobával, bekészített törölközővel, telefonnal, LCD színes televízióval, Wifi internettel, rendelkeznek.  Ezek erkélyesek és erkély nélküliek lehetnek.

Kikelet Hotel családi apartman

Kikelet Hotel családi apartman

AKCIÓS szobafoglalás a Kikelet Hotelbe – Csak kattintson a képre vagy a linkre

Téli szünet félpanziós ellátással, gyertyafényes vacsorával

⭐️4.6/5  Kikelet Club Hotel*** –  Miskolctapolca

​Bonfini Étterem – Miskolctapolca

Az apartman-szállodánk 60 fős étteremmel rendelkezik, mely Mátyás királyunk egyik történetírójáról, Bonfiniről kapta nevét. Az ízlésesen berendezett “Bonfini Ristorante” hangulata híven tükrözi a reneszánsz korszakot.

A 30 fős belső terem elegáns étterem, míg a 30 fős külső terem söröző jellegű. Az étterem hangulatát varázsolja meghittebbé a kandallóban lobogó tűz. Az étlap étkek sokaságát kínálja a magyar és a nemzetközi gasztronómiának megfelelően.

Kikelet Hotel étterem

Kikelet Hotel étterem


Rendezvények: születésnapok, keresztelők, esküvők, ballagások…

Befogadóképessége 60 fő – alkalmas születés- és névnapok, keresztelők, esküvők, ballagások és diplomakiosztók, tovább- képzések, évzáró rendezvények, csapatépítő-, összetartó-, és fejlesztő tréningek, osztálytalálkozók, családi és baráti összejövetelek tartására.

Nyáron a kerthelyiségben is várjuk Kedves Vendégeinket !

Érdekesség: névadónk, ANTONIO BONFINI

/1427-1502/

Mátyás király történetírója volt. A király az olasz származású költőt bízta meg a magyar történelem feldolgozásával. Az okot az szolgáltatta, hogy Thuróczi János Magyar Krónikáját az udvar finomabb érzésű körei tűrhetetlenül barbárnak találták. Mátyás felkérte Bonfinit, hogy ezt latin nyelven , méltó terjedelemben és számára kívánatos felfogásban készítse el.

Miután Mátyás halála után a megbízást Ulászló megújította a mű 38 könyvben készült el. Munkájáért Bonfinit a király (Ulászló) magyar nemességgel és koszorús költő címmel tüntetett ki. Kikelet Hotel Miskolctapolca

Étlap [PDF]

Itallap [PDF]

Wellness a Kikelet Hotelben

Gondtalan pihenésükről szobaszerviz, pezsgőmedence, infraszauna és szauna gondoskodik. A szálloda egész területén, a mozgás sérültek is könnyen közlekedhetnek az étterem, különterem, söröző, télikert, kerthelyiség az udvar és szobáik között.

További szolgáltatások: ingyenes kerékpározási lehetőség, mosatás, lift, központi széf, fax, fénymásolás, internetezési lehetőség, színház-, mozi-, vonatjegy, valamint taxi rendelés, kertiparty, és a Barlagfürdőben fürdőparty szervezése.

Kikelet Hotel wellness

Kikelet Hotel wellness


Szaunák, pezsgőfürdő

A szállodában egy hat fős szauna, infraszauna és pezsgőfürdő található, amely szállóvendégeink számára ingyenes.

A környék kocogásra, futásra kiválóan alkalmas. A közeli barlangfürdő szolgáltatásai télen-nyáron igénybevehetőek. Egyéb helyi sportolási lehetőségek: fallabda, kerékpártúra, gyalogtúra, kalandtúra park, bringó hintó, teniszpálya.

A közelben lévő sportolási lehetőségek: lovaglás (kb. 5km), korcsolyázás a miskolci jégcsarnokban (kb.5 km), horgászás a nyéki és mályi tavon (kb.15.km), szánkózás és síelés Bánkúton (kb.20km), lovasszánozás Bükkszentkereszten (kb.20km).

Rendezvényterem, esküvő

Bonfini Éttermünk – befogadóképessége 60 fő – alkalmas születésnapok, névnapok, keresztelők, esküvők, ballagások és diplomakiosztók, továbbképzések, évzáró rendezvények, csapatépítő-, összetartó-, és fejlesztő tréningek, osztálytalálkozók, családi és baráti összejövetelek tartására.

Húsvétkor és karácsonykor az éttermet ünnepi díszbe öltöztetjük. A konferencia terem – befogadóképessége 30 fő – térítésmentesen vehető igénybe. A vendégek kérésének megfelelően a kávé szünetekben történő ellátást és az egyéb étkezéseket – a’la carte vagy svédasztalos – a megrendelés szerint minden igényt kielégítve teljesítjük.

Vendégeink kérésére élőzenét is tudunk biztosítani. Ezek a helyiségek természetes fénnyel megvilágítottak. Projektort, vetítővásznat, televíziót, írásvetítőt és flipchart táblát igény szerint biztosítunk.

AKCIÓS szobafoglalás a Kikelet Hotelbe – Csak kattintson a képre vagy a linkre

Téli szünet félpanziós ellátással, gyertyafényes vacsorával

⭐️4.6/5  Kikelet Club Hotel*** –  Miskolctapolca

Kikelet Hotel Miskolctapolca – Vélemények, élménybeszámolók

– Soós Gábor
 
Jól éreztük magunkat családi nyaralásunkon. A szálloda csendes, jól megközelíthető helyen található, kis sétával elérhető a park, bobpálya, barlangfürdő, a strand meg egy ugrásnyira.
 
Az autónak az udvarban biztosított a parkolás. Az épület, különösen az étkező középkori hangulatot igyekszik árasztani, ami különlegessége a helynek. A szoba (apartman), nagy , kényelmes és tiszta volt. Félpanziónk is rendben volt
Google értékelés
5/5

 – Laky Zoltán – Kikelet Hotel Miskolctapolca

Minden rendben a hotellel. Svédasztalos reggeli és vacsora, több fajta, ízletes étellel. Személyzet maximálisan udvarias, segítőkész. Tisztaság tökéletes. A barlangfürdő 5-10 perc sétára van. Kamerás parkoló rendelkezésre áll.

TripAdvisor értékelés
5/5

– Zoltánné Somogyi

Gyönyörű, kedves, hangulatos, finom ízek! Minden nagyszerű volt náluk. Nagyon segítőkészek, minden problémánkra találtak megoldást! Mindig mosolyogtak! 🙂 A hangulata is nagyon tetszett a helynek. Pihenésre ideális!
A somlói náluk a legjobb az országban!
TripAdvisor értékelés
4.5/5

Miskolctapolcáról

Barlangfürdő

Az Európában egyedülálló Miskolctapolca Barlangfürdőben páratlan élmény a természet fedett uszodájában, a hegy mélyéről fakadó kellemes hőmérsékletű termálvízben fürödni, élvezni a tiszta, minden szennyeződéstől mentes levegőt.

A vendégek több százezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a vadvíz vízáramának kellemes masszírozását. Hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti képződmény különleges formáit.

A 30°C-os víz és a barlang klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén ajánlott, de mivel sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké – nem éri el az 1000 milligramm/litert sem – így korlátlan ideig lehet benne fürdőzni.

Miskolctapolcai látnivalók

Miskolctapolcai látnivalók

A következő beltéri medencék találhatók a Barlangfürdőben:

  • 2 termál medence (33-35 fokos)
  • Hidas-terem (33-35 fokos)
  • Római terem (32 fokos)
  • Csillagterem (32 fokos)
  • Öreg barlangi medence (29-30 fokos)
  • Fürdőcsarnok (29-30 fok)

A parkosított strandrészen 6 élményelemekben gazdag medence áll rendelkezésre. Fontos tudni, hogy az akadálymentesített parknak köszönhetően a mozgáskorlátozottak is zavartalanul tudnak közlekedni!

A következő kültéri medencék vehetők igénybe:

  • 3 gyerekmedence
  • Tavifürdő élménymedence
  • Kagylómedence
  • Úszómedence

Manapság már a szauna is része egy termálfürdőnek, természetesen itt is megtalálható. A Szaunaparkban két lávaköves finn szauna, egy gőzkabin, 3 infraszauna és egy merülőmedence várja a pihenni vágyókat.

Az Aquaterápia rész a népi és a modernkori gyógyászat technológiájával fogadja a vendégeket. Frissítő masszázsok, nyirokmasszázsok, méregtelenítések, fájdalomcsillapító kezelések mind megtalálhatóak a kínálatban.

Partner: Calimbra Hotel Miskolctapolca

Kikelet Hotel Miskolctapolca

Kikelet Hotel Miskolctapolca – Képek, videók

Miskolctapolca Szállások – Közeli szálláshelyek

Kedved kaptál, hogy ellátogass Miskolctapolcára?

Nézd meg szállásajánlatainkat

Akciós HOLIDAY csomag Miskolctapolcán – Félpanziós ellátással

⭐️4.6/5  Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** –  Miskolctapolca

3 nap 2 éjszaka Fürdőbelépővel

⭐️4.3/5  Hungária Panzió –  Miskolctapolca

Téli szünet félpanziós ellátással, gyertyafényes vacsorával

⭐️4.6/5  Kikelet Club Hotel*** –  Miskolctapolca

ŐSZI feltöltődés- Félpanziós ellátással

⭐️3.9/5  Park Hotel*** –  Miskolctapolca

Családias pihenés a híres Tapolca Fogadóban

⭐️3.9/5  Tapolca Fogadó –  Miskolctapolca

3 nap 2 éjszaka Miskolctapolcai pihenés, félpanziós ellátással

⭐️4.3/5  Flóra Panzió  –  Miskolctapolca

Hívjon minket bizalommal

Telefon: 06/20-241-1319

(minden nap 8:00-22:00-ig)